Šta je novo?

Win 98 i riva tnt2 pro

• Začetnik teme Začetnik teme Pupke3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Pupke3

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
619
Kao sto gore napisah,imam instaliran win 98 i graf rivu2.Problem je sledeci:
50% igrica koje instaliram pobrljave tj slika se razbrljavi,nesto kao ista slika ali 100 puta.Uglavnom nista se ne vidi,a dok sam imao milenijum sve je radilo kako treba.Kad god sam imao win 98 ovo mi se desavalo dok sa drugim windovsima ovoga nije bilo.
Ajd ljudi pomazite-hocu da vozim NFS.
Sta da mu radim?

Vozio sam do skoro istu kombinaciju bez problema. Jesi probao druge drajvere?

Skoro sve detonatore u zadnjih pola godine-godinu,ali uvek isti problem sa slikom.Inache da naglasim da mi se ovo ne desava sa svim igricama.
Da nije...ma ne znam vise ni sam.Ima da leti kroz prozor!

Pupke3 je napisao(la):
Kao sto gore napisah,imam instaliran win 98 i graf rivu2.Problem je sledeci:
50% igrica koje instaliram pobrljave tj slika se razbrljavi,nesto kao ista slika ali 100 puta.Uglavnom nista se ne vidi,a dok sam imao milenijum sve je radilo kako treba.Kad god sam imao win 98 ovo mi se desavalo dok sa drugim windovsima ovoga nije bilo.
Ajd ljudi pomazite-hocu da vozim NFS.
Sta da mu radim?
Pa ako se to ne javlja na Win ME , predji,brate, na Millennium i mani se te devedes'osmice!

Ja bih ipak voleo da ostanem na 98-ici,tako da iko zna lek za ovo-neka VICHE🙂

Ovo sam odavno napisao ali problem je josh tu!
Sta da mu radim?
Inache vise ne mogu da igram samo 50% igara sad je to 95%,tj. sve osim menadzera🙂

Pa okani se vec jednom te '98 - ice ako nece na njoj da radi🙂
Jesi probao reinstall, format itd...ako jesi, a opet nece, onda menjaj OS, sta drugo

Bi ja da imam jos rama🙂
Sad mi se bas i ne daju pare za ram (a trebao bih da kupim josh neke stvari za komp),jer trebace dosta para za n.g i sve ostale slave i rodjendane koji nadolaze.Zato ostajem na 98-ici i nadam se da cu uspeti nekako da sredim ovo s****

ja sam wME terao bez problema na 64MB rama-a, pa ako imas toliko (ili vise) mislim da ti ram nije ogranicavajuci faktor za instalaciju.

Nazad
Vrh Dno