Šta je novo?

WIN 8 na starom laptopu

• Začetnik teme Začetnik teme scylla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

scylla

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2013
Poena
475
da li ce win8 da radi na intel core duo t2300e 1.66 ghz, 1GB rama, 1280x800 rezoluciji?? znam da podrzavam minimalne zahteve ali da li je neko od nasih probao posto sam nalazio na strane forume da im radi. Jos nesto, msm da procesor treba da ima neki NX i da podrzava edb (execute disable bit) da bi radio bez msm drajvere za GPU. I da li ce moci oni drajveri za xp raditi i na win8?????
win8 vs win8.1??
Valjda nisam pogresio temu
Unapred Hvala

Poslednja izmena:
Za taj laptop je predvidjen Windows 7 starter sp1 x86(32bit) zbog malo ram memorije ali pokusaj Windows 8 ili 8.1 obicnu verziju ne enterprise i pro x86(32bit) mada tesko ima da ti koci ko ludo ali probaj pa sta bude! Taj procesor je iz 2006 ima 2 jezgra i 32bit-a je , 7 godina je mator ne nadaj se mnogo...pozz!

Poslednja izmena:
Moze opusteno proc podrzava NX, SSE2,ja sam iz zezanja instalirao na Abit NF7,Barton 2800+ masina iz 2003.
windows 8 consumer preview nije zahtevao NX, SSE2 i radilo je ekstra dobro. Skini drajvere za Vistu rade na 8.

Poslednja izmena:
Moze opusteno proc podrzava NX, SSE2,ja sam iz zezanja instalirao na Abit NF7,Barton 2800+ masina iz 2003.
windows 8 consumer preview nije zahtevao NX, SSE2 i radilo je ekstra dobro. Skini drajvere za Vistu rade na 8.

+1

Mozda ti jedino bude pravio problem GPU al probaj pa javi.

dobro probacu pa cu da javim hvala na odgovorima

malo off pitanje
ako napravim butabilni usb da li mogu njega koristiti svaki dan kao ''obican'' usb???? kao i pre .

Poslednja izmena od urednika:
Mozes ja koristim Windows 7 USB DVD Tool, napravim butabilan win 7 i koristim flash ovako, samo napravim neki folder poseban..

Nazad
Vrh Dno