Šta je novo?

Win 7 izgubljena particija

new_bee

Cenjen
Učlanjen(a)
08.09.2010
Poena
154
Pozdrav svima, kao što i naslov kaže, ne znam kako da povratim jednu particiju. Što je najgore od svega, ne znam ni kako sam uspeo da je 'izgubim', pa ako može mala pomoć.

Ona je vidljiva u Manageru, ali ne mogu da je dodam (extendujem) na nijednu od ove dve postojeće... Evo i slike (u pitanju je ova prvi na listi):

72977273.png

Hvala svima u napred...

Poslednja izmena:
Desni klik na tu particiju i change drive letter ili tako neka opcija, i dodaj joj slovo po izboru. Mislim da je u tome problem, jednostavno se istripuje particija, i meni se slicno desili prilikom jednog particionisanja diska i ovo mi je resilo problem.

Sa kog operativnog sistema pokušavaš da izvedeš tu operaciju? XP to ne može da odradi nikako

moze i u xp-u da se promeni drive letter lako....nemoj buniti ljude

Hmmm, problem je što desnim klikom na tu particiju, od opcija jedino imam delete volume...
Da li bi moglo nešto da se reši pomoću Partition Magica možda?

Pa obriši je i napravi je ponovo ako je ne koristiš , slobodno idi na to delete volume , 46 gigabajta nije malo , napravi particiju od toga!

Koliko vidim ta praticija je prazna, slobodno desni klik pa delete, onda napravi novu i to je to.

Niko nije primetio da na particiji nema file system - nije formatirana particija zato ne može da dodeli slovo :)
Treba da formatiraš particiju :-devil-: nakon kreiranja.

Vrh Dno