Šta je novo?

Win 7 i subtitle workshop ...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Na Visti mi je ovaj odlican program za sinhronizaciju titlova radio i sa mkv fajlovima.
Instalirajuci iste kodeke na Win 7, jednostavno ws nije zeleo da radi sa mkv fajlovima.
Zainatio sam se i nasao resenje i sada cu ga izneti.
Deinstalirao sam sve kodeke ( ffdshow, ac3, haalli media spliter, vob sub.)
Instalirao samo cccp pakovanje.
Nakon instalacije u codecs pod ffdshow configuration za raw video obavezno staviti "all supported media".
Nakon startovanja ws dobicete neku poruku o nedostatku codeca, ali pritiskom na OK, sve ce raditi.

Meni takodje... K-Lite je u pitanju...

E, svasta.

Probaj sa nekom starijom verzijom bas sam sad probao i videh da radi.Imam K-lite codec pack.

Ja sam imao takodje problem sa win7 i SW-om, nije hteo da mi prikazuje video preview....
Od kodeka samo instaliran ffd i nist vise.
Sva sreca, veoma lako resenje.
Otvori se ffd show video decoder configuration , u desnom delu se spustite skroz na dno gde se vidi raw video, umeseto disabled, stavite all suported i radi 🙂

Mozda nekome zatreba.

Ja sam imao takodje problem sa win7 i SW-om, nije hteo da mi prikazuje video preview....
Od kodeka samo instaliran ffd i nist vise.
Sva sreca, veoma lako resenje.
Otvori se ffd show video decoder configuration , u desnom delu se spustite skroz na dno gde se vidi raw video, umeseto disabled, stavite all suported i radi 🙂

Mozda nekome zatreba.

Mogu definitivno da potvrdim da ovo radi 🙂 Hvala DaPimp 😛

meni je pravio problem DirectVobSub, cim sam ga deaktivirao - dobio sam sliku u SubtitleWorkshopu

Hvala na pomoci ,po ovom objasnjenju radi SW savrseno 😉

Drago mi je da sam bio od pomoci!
:wave:
edit: hehe, sad tek videh da smo komsije 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno