Šta je novo?

WIN 7 - CS1.6 PROBLEM

sofi

Cenjen
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poena
154
win 7 - zasto imam povecan latensy-cs1.6 kada na sp2 nisam imao a imam problema i sa reyolucijom u cs-video.....POMOC....:mad::mad::mad:

Drajveri za graficku :)
Koja verzija cs-a? Ako su one matore v21,nije ni cudo :p

drajveri 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc to sam naso na ati-jevom sajtu a cs je CS1.6 FULL v42 - Protocol 48 Clean,ynaci kocka mi se u igri samo tako,sad sam ga stavio na 800x600 color quality je na 16bit,renderer na D3D i nema žda se kocka ali secka sto nebi trebalo imam adsl 4MB,kad ga stavim na 32bit kocka se,cuo sam da ne vice cs preko graficke nego preko win 7-ce dajte nesto da probam...

Covece obrazlozi svoj problem kako treba! O kojoj grafickoj kartici je rec? U cemu je konkretno tvoj problem? Bilo bi lepo da opises svoju konfiguraciju kao prvo pa tek onda problem. Koliko znam CounterStrike se igra pod OpenGL.

Eh taj counter, jos se igra :p

Vidi u konzolu (ako znas sta je ^^) koliko ti je rate..., cl_updaterate..., cl_cmdrate..., cl_cmdbackup... ako te ne mrzi googlaj malo ima toga na netu koliko oces :D

OFF: Pozdrav za Priboj i Mulahmica aka Mutic :)

NIJE PROBLEM U DRAJVERIMA!!!

Imaš masu ljudi koja je prijavljivala problem sa lagom na Windows sedmici.

Prati uputstva:
* Stop and disable the "Multimedia Class Scheduler" service
* Run regedit and go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv"
* Double click on the entry "DependOnService" and delete the line with "MMCSS" from the text box
* Reboot and enjoy lag free games

Quote:
Leave the multimedia class scheduler service running, but disable its network throttling "feature":

* Open regedit
* Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile
* There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)
* Reboot

vrati se procitaj njegov prvi post,i ovaj gde pominje d3d render.

vrati se procitaj njegov prvi post,i ovaj gde pominje d3d render.

Kaže čovek:

win 7 - zasto imam povecan latensy-cs1.6 kada na sp2 nisam imao a imam problema i sa reyolucijom u cs-video.....POMOC....

Ja kažem da će mu ovo gore 99% rešiti problem, jer sam imao isti problem, i takođe viđao isti problem na win7 OS-u.

prethodni sistem mi je bio windiws profesional sp2 ali sad mi je prihvatio i openGL ,32bit na 800X600 sada i nije tako lose moze da se igra ali je graficka nvidia ge force 8600 gt neka gaming series ovaj sto mi je prodao kaze da je iz neke stvarcice sto se stavlja na laptop da se ne bi menjala graficka iz laptop-a nego ide preko toga,nisam sasa da odgovorim ovome

graficka pre ove je ati x1300/1550 ddr2 a ova je ddr3 8600gt nije nije posebno,a i kako da nadjem ovo sto mi je exodusbgd okacio snalazim se ja u 7-ci ako moze da se priblizi malo:d

Evo ja sam instalirao kod mene na win7@64 cs i bez ikakvih problema radi... u 3D3 nema nikakvih problema sa rezolucijom i naravno ping (latencija) ne prelazi mi preko 30ms...

Kod tebe je nesto drugo problem, jesi ukucao u konzolu rate? cl_updaterate? cl_cmdupdaterate?

Drugo rešenje - probaj na kompatibiliti mod za XP SP2 da poteraš CS, i isključi "visual themes"

probao sam da napisem u konzoli rate i dole ispod izadje "rate 20000",kad napisem cl_updaterate dole ispod izadje "cl_updaterate 60" a za cl_cmdupdaterate uopste neprepoznaje komandu i kako da probam ovaj kompatibiliti mod za xp sp2 kako da iskljucim "visual themes"

a primetio sam da kada igram na nekom serveru sa malo igraca latensy je normalan 15,20,30 a na nekom serveru gde ima puno igraca ide i do 140 ali primecujem da u toku igre na bilo kom serveru laguje i nervira me imam ram dva slota 2x512 da nije memorija u pitanju

sve sam ovo uradio ali ovo nisam mogo """"There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (willl look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)"""" kad kliknem na ok vrati ga na isto sta da uradim:S:

kliknes,upises 8 puta slovo F,zatvoris,resetujes komp,i to je to. Mada ne zam koliko ce ti ovo pomoci. Moguce da je do neta,koji net imas? Antvirus itd. Okaci i rez od speedtesta.

uradio sam ovo sto mi je exsodusbgd rekao i ja mislim da je uspelo hvala punu imate pice od mene :d:d:d:d:d:d

Nazad
Vrh Dno