Šta je novo?

Win 7 Big problem.

• Začetnik teme Začetnik teme aca85
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Znaci odlucio da slozim novu verziju win 7...(7600 RTM) imao sam dosad,vec mesec dana,lepo redilo itd,pocelo nesto da baguje pa hadj oppet..
INstalirao po 4. vuc i svaki put ista prica,ne mogu skoro ni jedan drajver da instaliram (ajd nista!) svaka instalacija zabaguje,dodje do 1/2 ,nece da krene,cak ni updateovi neki nece,jednostavno stanu ... WTF!??!?! prosli put kad sam ovo radio,ko noz kroz puter je islo...ima neko ideju ? (pored skini opet/novi win7 i narazi) ?

Istestiraj memoriju i hard disk sa alatima sa Hiren's Boot CD-a.

Bih ali nit mogu da rezem (nit imam cd) nit nece da Usb prepozna >_> ...

Moguce da imas neki virus koji ostaje na disku i nakon formatiranja. Ja sam imao slicno iskustvo, znaci instalirao sam svez win (doduse vistu), i odmah nakon toga greska prilikom skoro svake instalacije programa, ili ako je instalacija prosla onda je bilo problema u toku rada tih programa.
I ja se mucio tako jedno 3 dana. Sve sam pokusavao, memtest, scandisk, low level format particije, vadio memorije, pci kartice, 5 puta reinstalirao win (sto vistu, sto xp) dok se na kraju nisam instalirao srecom uspesno KAV.
Nasao je oko 350 virusa na sistemskoj particiji. Nakon sto sam ga ocistio i ponovo instalirao win sve je bilo u redu.

Probao sam,i sa NOD i sa AVirom ,opet nista...kaze sve cisto.
Ali sad se setio nesto,dok sam instalirao Win7,na zadnjih onih par koraka (kada se radi "completing setup") dvd prosto strokira i zapuca se (moguce da je dvd nesto ostecen) pa se instalacija ne zavrsi kako treba...

Ok problem resen 😀

Bila je ipak neispravna kopija/instalacija Win-a,skinuo novi > bootovao USB > radi 🙂
hvala u svakom slucaju

Nazad
Vrh Dno