joojant200
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2001
- Poena
- 865
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Thinkbook 16
- Tablet
- Lenovo t something
- Mobilni telefon
- Samsung S23
- Pametni uređaji
- Fenix 7s pro ss
Kako u win2003 da dobijem remote control console session, tj da taj ko sedi ispred ekrana vidi sta radim na njegovom ekranu remote, tj. ono sto radi obican vnc???
Probao sam:
- task manager/remote control ali nece zato sto je u pitanju console session
- mstsc - ovo isto ne rad, tj logujem se vise puta na isti nalog sa razlicitim ekranima.
Mozda bi moglo sa mstsc /console ali isto nisam uspeo da radi, a i trazi administratorske privilegije kada bi radilo.
- remote desktops, ovo delimicno radi, ali kada pustim neku muziku ili film preko remote-a toubije zvucnu karticu pa mora restart.
- Remote Desktop Web Connection check box - ovo bi mozda radilo ali me je mrzelo da isprobavam kada remote desktops nije radio.
Probao sam:
- task manager/remote control ali nece zato sto je u pitanju console session
- mstsc - ovo isto ne rad, tj logujem se vise puta na isti nalog sa razlicitim ekranima.
Mozda bi moglo sa mstsc /console ali isto nisam uspeo da radi, a i trazi administratorske privilegije kada bi radilo.
- remote desktops, ovo delimicno radi, ali kada pustim neku muziku ili film preko remote-a toubije zvucnu karticu pa mora restart.
- Remote Desktop Web Connection check box - ovo bi mozda radilo ali me je mrzelo da isprobavam kada remote desktops nije radio.
Poslednja izmena: