lljubo
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2016
- Poena
- 70
Poslednja izmena:
Nekome ko radi za MS naravno da nema. Ja sam korisnik, kada bi bio inžinjer verovatno bi radio to što i ti, ja gledam i pričam iz ugla smrtnika. Moje mišljenje, razlog zašto je napravljen Win 8 je čista komercijala, "otimačina para". Poznato je da svaki drugi Win valja. Nakon XPa stigla je Vista koja je najavljivana kao 7ca, zbog ogromog hejta, pustili su 7 u prodaju, zatim 8 i 8.1 su najavljivani kao 10, što je imalo još veći hejt od Viste, pa su pustili 10 koji je stravičan špijun. Niko ne razume toliku potrebu da oni tamo znaju sve o svakome, to su za mene kompleksi i gluposti. Svaki od ovih OS su mogli da ispeglaju kroz updata, kao što je to konačno urađeno sa 10. E sad, zašto nisu do sad, ne znam ali mislim da razlozi za pravljenje novih OS leži u tome da se odvuče pažnja hejterima od postojećeg. Smatram da je 90% hejta i virusa usmereno ka Win 10, a znatno manje na 7, a o XP da ne govorim sa te strane njima ni ne treba neka "titanjumska" zaštita kao na 10, oni sami po sebi nisu više predmet interesovanja hejtera i sa te tačke gledišta oni meni predstavljaju savršeno bezbedan sistem za rad. E sad, ja se slažem da su oni i dalje podložni zarazama i da generalno od tvog dvoklika nema zaštite. Tako da, nije da nema nebrige. Po meni brinu tako što naprave novi krš OS koji postane centar hejta, da bi ti mogao na miru da radiš na postojećem. Nisam expert ali znam šta je .exe fajl i zaista vodim računa odakle i šta preuzimam, ja imam 37 god. ne 13.
Ode ti u politiku, ovde ništa ne može bez politike.Slažem se...
Mislim da je lepo što se polemika raširila ali mislim da smo skrenuli sa prvobitne teme, sada zalazimo u druge vode za koje, priznajem, nisam baš kompetentan. Ja sam problem rešio kako sam rešio ja MS da tužim ne mogu, a i da mogu da dokažem bilo šta ne verujem da ja toj spor dobio, pogotovo u zemlji Srbiji gde premijerka želi da digitalizuje vojsku, BIA i MUP sa Windowsom 10.
Ne znam da li imate magične verzije ali sam ubeđen da tvoja i moja nisu iste i da je tvoja verzija Win 10 tri puta bolja od moje, smrtničke.
Legalan je naravno. Viruse nisam pravio niti znam da pravim.
Ko je iz Google Chroma uradio dvoklik kada je Yahoo uspeo da ga hakuje i ko je tu sad kriv, sam korisnik jel da, zato što ga nije uklonio iz opcije pretraživača. To što se on sam pojavio niotkud nema veze kao ni to što ga ovaj nikad nije hteo, niti ga je koristio, niti će, al on je kriv. Obožavam kada se firme prepucavaju preko leđa smrtnika.
Ako je to moguće na Clear netu, možeš li da pretpostaviš šta stiže sa Dark weba, samo mi nemoj reći, pa što si izlazio na DW.
Ja nisam rekao da je Win kriv, već da je krivica podjednaka..
No dobro, za svaki bezbednosni propust krivićemo dvoklik korisnika, jel tako, šta fali, sve je to posao.
nego je najveća meta jer je najpopularniji.
Pa šta ja sad treba, da pokažem aktivacioni kod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari