Šta je novo?

Win 10 ili Win 7 ????

• Začetnik teme Začetnik teme IvaVuk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da mi posao zavisi od racunara, W10 jos nije na tom nivou, sto ne znaci da jednog dana mozda nece biti. Trenutno je to poluproizvod.

Sustina o W10.

@ rAMA

Pa naravno da ima toliko korisnika kada je bio besplatan a i prakticno nasilno ''guran'' u nove uredjaje + ljudi ne znaju za bolje niti im ocigledno treba bolji OS 🙂 Pira.terija, igrice, surf, net, filmovi, office.. za takve ''konzumente'' svaki win je vrh 🙂

Ali oni koji rade nesto ozbiljno i zaradjuju.. pa u najboljem slucaju (po MS) koriste Win 7 a najcesce su na mac/OS X. A itekako znaju zasto win ne dolazi u obzir 😉

Poslednja izmena:
Da mi posao zavisi od racunara, W10 jos nije na tom nivou, sto ne znaci da jednog dana mozda nece biti. Trenutno je to poluproizvod.
U mojoj firmi nas 10-ak radi na Win 10 računarima. Različiti poslovi, različite konfiguracije. Ja lično nemam ni manje, ni više problema/gremlina nego što sam imao sa Win 7.

Naravno. Pre godinu, dve smo zamenili PC na kom je bio XP, sa novim i Win 7. Ali to što određeni softver u industriji nije prilagođen za novi OS, ne znači da je sam OS loš.

Meni je kod OS-a na prvom mestu mogućnost korišćenja softvera, a na drugom radno orkuženje, sa što manje 3rd party tweak-ovanja. Za moje potrebe, svaki Windows je isti što se prve stavke tiče. A kad je druga u pitanju, tu je Win 10 ispred svake prethodne verzije. A možda i ispred svih ostalih okruženja, odmah posle KDE-a naravno 🙂 Ali to je moj stav na osnovu mojih potreba i načina korišćenja PC-a.

Daleko da je bez mana, ali kad bih tražio desktop ili mobilni sistem bez mana, jedino što bi mi ostalo je kamen za potapanje kupusa. Mada ni na njemu ne radi touch screen kako treba :d

Nazad
Vrh Dno