net speed monitor sluzi da meri brzinu internet protoka, to je besplatna alternativa DU Meter programa koji se placa ali meni cak i bolje radi iako je besplatan program.
i ne radi na windowsu 10 kako treba, a to sto si ga ti instzalirao i odmah rekao da znas da radi je druga stvar.
A Serious Sam 3 je oko 5 GB, ako je to tebi malo skini pa igraj, ne malo nego dok si ziv je igraj sto se mene tice, a naveo sam razlog zbog cega ne bi radila, zbog directX 12 koji ta igra ne podrzava

video sam ja odmah posle tvoje prve poruke da nisi bas normalan, a bezobrazan si, neozbiljan... ne bih se zacudio da si mladji 20 godina od mene
net speed monitor sluzi da meri brzinu internet protoka, to je besplatna alternativa DU Meter programa koji se placa ali meni cak i bolje radi iako je besplatan program.
i ne radi na windowsu 10 kako treba, a to sto si ga ti instalirao i odmah rekao da znas da radi i da neke cifre odbrojava je druga stvar.
Drafer mu onda dobar sagovornik jer nisam dobio zelju da se samoubijem citajuci 🙂ma to Vuk napravio dva naloga pa nas zabavlja :d

Otvori services nadji windows audio desni klik i izaberi restart.Iz cistog mira mi prestao da radi ulaz za slusalice na Windows 10 , zvucna realtek alc269 na laptopu toshiba c660 , probao microsoft driver i realtek , ne vredi , podigao ubuntu na usb i ubo slusalice radi perfektno , dakle ovaj insider build 15031 ima random bugove , vracam se na Windows 8.1 do izlaska novog insider builda , taj build je pusten 8 februara evo tek posle 10 dana mi se to desilo , ja iako volim desetku smatram da bi trebalo da obrate paznje na neke bugove a ne tek tako da izbacuju buildove , oni testiraju par dana build pa ga izbace , ko babe na pijacu kad proberu jabuke za minut i ubace u kesu , dakle po tom pitanju nisu ozbiljni , treba duze vreme da testiraju build pre objace , naravno sad ce se javiti 10-oro koji ce reci da imaju zvucnu alc269 na laptopu i da imaju taj build i da nisu imali problema , to je random problem moze da vam se desi i za par meseci lupam , kad ne radi na Microsoft driveru slusalice onda je u Windowsu problem , na Ubuntu radi perfektno pokusao sam ovo sa 16bit da stavim ali ne vredi:
Pogledajte prilog 222427
Da li to ima neke veze sa samom platformom, maticnom plocom (h110), procesorom, ramom.......nista vezano za ovo nisam mogao da nadjem na netu i nist ami ne pada napamet...
Isti windows sam isntalirao na drugom kompjuteru i nisam imao taj problem, jedino ako brljavi sa novijim hardverom, ipak je dosta star OS.
Aham, e hvala ti 🙂
Samo mi reci jel ova stvarcica resava problem
https://downloadcenter.intel.com/download/25476/Windows-7-USB-3-0-Creator-Utility
Pa citaj ti, to se spremi pre instalacije i stavi u folder D:/Drivers/Win7 🙂 Instaliras 7-icu i onda iz nje instaliras, mora da radi ako je proizvodjac hardvera obezbedio drajvere za Win7 (a jeste).Skinuo bih ja da moze. Citaj malo sta sam napisao.
E moja omladino, mi smo takve stvari resavali bez interneta (mnogi racunari nisu ni bili prikljuceno na net, a skidanje drajvera modemom i nije bila opcija). To su bila vremena.. Mada, u moje vreme je instalacija Windowsa bio pravi zanat, nakon 500 racunara steknes iskustvo i bazu podataka svih problema i resenja. Prvu instalaciju Windowsa NT 4.0 zapamtis dok si ziv...Pa vidis, nisam se naucen rodio, zbog toga sam i pitao ovde a ti me napade kao da sam duzan da znam sve 😀
edit: kazem prvi put mi se ovo desava, da sam znao setio bih se sigurno za tako nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari