Šta je novo?

Wildfire custom rom

Nisam, tražim po netu da vidim šta je. Pošto mi sve radi ok, ne bi da bude "al' ga je opravio" :d

Pa zar ne moze da se bira kad upises broj, pa dodaj u kontakte, pa imas opcije? Gmail, SIM, Phone?

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Evo ovako procitao sam sve sto pise ovde na forumu pa me sad interesuje rezime :) CM 7.1.0.1 verzija je najnovija,jel sve sljaka(wifi,gps,bt) Imam Wf sa telenora pa me interesuje dal moze i taj da se rootuje da ne krecem bzvz u akciju... :) 2.2.1 mi je verzija... I na koliko je najbolje dici Ram - rom? hvala poz.

Poslednja izmena:
Zanima me dali neko zna kako na Wildfire 2.2.1 stavim ROM sa srpskim jezikom? Jel moze to bez roota i ako ne moze, koji custom ROM ima srpski?

Postoje neke aplikacije za prevod, ali to radi očajno i nikako ne preporučujem. Uradi upgrade na Android 2.3 i dobićeš srpski jezik. Srpski jezik je zvanično dodat sa Android 2.3 verzijom.

Poslednja izmena:
Posto se be radi o mom telefonu, niti cu ja to raditi, nego cale nekom kolegi, gde se radi update? Telefon nije pored mene, pa zato pitam. Hvala

Poslednja izmena:
Jedini način je da instalira CyanogenMod 7. Tako se dobija srpski jezik. Ali pošto tvoj ćale treba nekom da uradi... Preporučio bih da se ne prihvata posla. :)

Vrh Dno