Šta je novo?

Wildfire custom rom

Koliko poruka može maksimalno da bude u inbox-u po kontaktu, na cm? 5000, jel tako?

Negde sam procitao da je cyanogen od zadnjeg nightlya digao ruke od wf-a. Jel josh neko nesto cuo? :)

Edit: ili sam samo josh ja ostao sa ovim telefonom. :d
Ne pukao im je bot sto radi nightly buildove, potrazi malo postoji vec cm9 rc0 za wildfire.Ocekuju se u januaru nightly buildovi za cm9!

Poslednja izmena:
Meni jedino sto je pravio problem je sto nije sam ucitao APN. Pored toga sve je proslo kako treba. :)

Pa samo to :wall: .Bas me smorio. Inace TB nije hteo da mi prebaci kontakte, tako da sam opet ucitao CM 7....Moracu nesto da izmislim za kontakte:smash: pozzz

Pa TB ne syncuje kontakte, za to koristis google.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Bekapuje,vratio sam ih na CM-u. Google mi je sinhronizovao 50-ak kontakta od 200

Koja je to opcija za bekapovanje?

To je u opcijama titaniuma?

Sad kontam... Ja nikad nisam sistemske aplikacije backapovao, tako da nisam ni znao za ovo... Inace moze to da ti napravi problem. Sad kad ti budes restore uradio na nekom drugom ROMu moze da ti pobrljavi, jer nisu svi kontakti isti (misleci na aplikaciju)
A i sta je tesko na google ih staviti i mozes da pristupas uvek njima, pa cak i kad ti nije rootovan telefon...

SAd sam gledao na gmailu imam samo pola kontakata, a i od njih mi je samo pola ubacio kod prve sinhronizacije. Gde je opcija da ih sve prebacim/vratim nazad?

Kod mene acount and sync pod google imas opciju sync contacts. :)

A imas u people ili contacts import and export.

Poslednja izmena:
Hvala. Stajalo mi je na auto,pa sam mislio da ce sam da sinhronizuje,svremena na vreme, ali nije. Sad sam prebacio sve na gmail i na sd karticu, pa mogu da se pozabavim drugim romovima bez straha:eyebrows:
pozzz

Pozdrav svima.
Imam Wildfire uzet preko telenora tačno godinu dana i prilično sam zadovoljan.
Intresuje me šta bi konkretno dobio rutovanjem telefona i upgrejdom na Android 2.3, i ako može neko da postavi link za rutovanje i za neki odličan rom?
Hvala

Sve do sada radjeno sa wildfire -om. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1029318
A sta bi dobio? Dobio bi noviju verziju androida koji HTC za nas model nece nikad izbaciti. Pricam o Cyanogenu. Da ne pricam da mozes da blockujes reklame i SuperUser tj. za root access. Backupujes kontakte i aplikacije.
Manje vise to je otp. to. :)
Ima tu josh dosta... Procesljaj link sto sam ti dao pa odluci sam dal ti odgovara ili ne. ili dal uopste mozes da root-ujes. ;)

OK hvala, mada na ovom linku je sve previše obimno i nije mi baš sve najjasnije.
Treba mi samo dva linka, ako postoji ta mogućnost, link za neki jednostavan root, kao i link za neki dobar rom....recimo taj CM7, koliko sam video taj rom je odličan..
I još jedno pitanje, kakve su šanse za ICS rom za Wildfire?
Hvala.

Za ICS, jako male sanse, ali opet sve zavisi od developera...

A sto se tice linkova, procitaj, bolje, em ces nauciti i znaces da radis, em neces se bojati da ces nesto zeznuti, samo pratis uputstvo, sve ti je tamo, korak po korak...

Osecam da je ovaj dobar, a i samo 69MB... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324223

Poslednja izmena:
Kolko sam ja citao zale se nesto na taj SplashMOD. A i nije tolko stabilan kolko pise. :)

Za ICS su male sanse. Cak je i arco rekao da je google od ICS verzije izbacio modelete telefona bez gpu podrske ili sta vec... i da ce bez toga biti jako tesko portovati.
Ali sto je najcudnije trude se ljudi na xda vide nego kad je bio WF u cvetu mladosti. :D

pa znam da ljudi vole te mini romove, da tu nema puno bagova i sl. pa sam zato mislio da radi dobro :)

Kako da podesim na HTC Wildfire sa androidom 2.3.7 CyanogenMod 7.1.0.1-buzz kad ocu da memorisem novi broj da mi se on snimi na SIM kartici a ne na telefonu?

Na stock romu 2.2.1 mi nudi system software update od nekih 3.61MB, tražio po netu i nisam našao što može da bude. Ima neko informaciju kakav je ovo zvanični update ?

Novi update posle 2.2.1? Oo
Mozda je zvanicno otkljuchavanje hboota. :d

Po veličini update-a ni nemože da bude "nešto" :D

Nazad
Vrh Dno