Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
500 mega ili 5mb?
Salim se. Izvini sto ti nisam odgovorio sinoc. Nisam video poruku. TB je titanium backup. MUST HAVE ZA ROOTOVANE TELEFONE! (Ako neces da svaki put kada menjash rom ili uradis fresh install instaliras sve aplikacije iznova.)
Nije neka komplikovana rabota. Samo se informisi kako se koristi. Jer kao sto sam vec napisao. Ja sam se pravio pametan pa tako uradio restor systemskih drivera ili sta sam vec uradio i sjebao sveze instaliran rom.
Prava stvar kad imas telefon kao i mi je da uzmes povecu sd karticu i napravis particije. Tako da mozes svaki app da prebacis na sd i da radi kao da je instalirana na internu memoriju. A postoji i program link2sd koji sve radi sam.
Procheshljash malo topic. Videces sta kako je najbolje.
pa u principu sve su mi aplikacije koje nabacim na telefon na eksternoj memoriji.a procitao sam topika ne znam ni ja koliko dok sam ga otkljucavao,rutovao i trazio rom za njega, da mi je u glavi oluja a ne haos. sad cu natenane da iscitam sve ispocetka..
hvala jos jednom i pozdrav :wave:
Pitao si. Sta da ti kazem.
Ja sam zbog te kuhinje vratio cm7.1 na default jer me je glava vise bolela od chachkanja.
Chak sam se tolko bio iznervirao da sam hteo da prodam ovaj telefon i uzmem neki wp7. Bacio oko na lg optimus 7, al odustao u poslednjem trenutku jer mi nesto trebaju pare.
Pa da, ko me terao da pitam Nisam još ništa počeo da čačkam jer nemam vremena ali moram nešto da uradim jer su počele da mi se tripuju boje ikonica u notification baru, čas su zelene čas su bele..
To se i meni desava. To je do androidiana. Nadji neku temu za cm7 theme changer koja ti se svidja i videces da se tu ne menjaju boje. Samo pazi na rezoluciju.
;-)
Preko BetterBatteryStats vidim da mi LocationFriendService i *network-location*, oba su povezana sa maps, troše najviše bateriju iako se ni ne sećam kada sam poslednji put koristio maps ili bilo koji program za gps. Kako da ih ubijem?
Autostarts je pronašao jedan proces i kao ubio ga međutim ovaj se ponovo pokrenuo :d, a task killeri nisu ni toliko mogli da odrade. Freez-ovaću maps pa ću da vidim šta se dešava sa baterijom.
Ovo čudo ništa ne može da ubije. Nema veze, navićiću se da punim mob svako veče. Nego, zanima me gde se u cm namešta "location settins" ili kako se to već zvalo u froyo-u?
Ja sam danas stavio sense rom. Dark Knight. I ne mogu da verujem kolko se bolje ponasha telefon. Izbrisao sam gluposti koje su me pre nervirale i koje su non stop radile u pozadini. Kao sto su stocks i slicne koje ne koristim. Jedino sto sam primetio je da nesto baguje linking na sd karticu. Sve ostalo radi glatko.
Ja nikada nisam voleo sense, zato sam i pribegavao custom romovima pa da meni nije uleteo kesh i da nisam nasao povoljno SGS2 i ja bi' ostao na WF A i kao sto kaze storky, sta to nema cm taj poslednji stable sto ima neki drugi?
Pa meni je taj stable imao isti problem kao i ostali. Gubljenje zvuka posle slikanja par slika. Zbog kog za malo da izgubim posao. A da ne pricham da ovaj rom chachkam vec 2 dana i da mi je baterija na 30%. Posle ovih nekoliko meseci cackanja vise sam za funkcionalnost sa shto manje cimanja.
A zato on gubi zvuk, zbog slikanja jos meni drug (kome sam prodao WF) kaze da kao odjednom telefon nece da zvoni, ja jos gledam kako nece, kod mene uvek zvoni i nisam ga bas cesto restartovao doduse eto nisam slikao puno, pa mi se zato i nije desavalo ajde ostavi mi link za sense da mu ubacim, pa da me ne davi vise kako ne radi telefon