Šta je novo?

Wildfire custom rom

mozes li da mi pojasnis ovo jos je na engleskom pa ne razumijem najbolje ima li neki tutorijal na srpskom?

Nekako sam uspio da odradim update,ali sad kad upalim telefon samo mi se vrti ovo

Uploaded with ImageShack.us zna li neko u cemu je problem?

To i treba da se vrti neko vreme (mozda cak i par minuta), ako ne proradi izvadi bateriju pa probaj ponovo da ga ukljucis.

Pa pustao sam ga da se vrti i po 10min i vadio bateriju i ponovo pustao da se vrti ali nece da stane???

Uspio sam da sa ponovnim fleshom,samo kako mogu da dodam market?

Google account.

Podesi preko wi fi konekcije da se konektujes menu>settings>wireless and network> wifi settings> connect i to je to(kacis se na neki svoj wifi ili negde u gradu hot spot), kasnije napravi APN od telenora ili vipa ili mts-a i ides na net preko mreze i to je to...

Sent from Ultra edition Tapatalk

Poslednja izmena:
Vec sam zakacen na wireless ali kad krenem da kreiram acaunt kaze mi Unable to open conection to server ,neznam zbog cega mi to javlja?

aj probaj da napravis gmail ovako preko kompa ili preko telefona (browser-a), a onda kasnije integrisi taj gmail sa marketom...

Nesto onda radis pogresno... kada ubacujes svoj login stavi samo user name bez @gmail.com, a dole samo sifru. :)

Morao sam da probam mozda covek nije upisivao login kako treba. :d

TT WF CM7.1 RC1

E ovako da bi imao market moram da napravim acount,acaunt pravim tako sto udjem u Settings->Accounts & Sync i idem na add acaunt tu mi trazi email i password kad to ukucam i idem na next imaju tri popunjena polja Domain/username password i server u polje server stoji gmail.com i kad idem dalje na next izbaci mi Unable to open conection to server

Poslednja izmena:
To domain/username password i server ne bi trebalo da bude tu. Kad ides na add acaunt jel imas izbor izmecu google i corporate?

Evo kod zene posle stavljanja CM7, battery calibrationa i klokovanja na 710mhz. Izdrzi 2dana. I drugi uvece treba da se dopuni mada kontam da bi izdrzao do treceg ujutru:).

p.s. Izgleda mu i 710mhz malo za Skype...ali dosta je bolji zvuk i ima bas malo prekidanja.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Mozes li da mi objasnish taj battery calibration? :)

TT WF CM7.1 RC1

Ljudi dali neko zna zasto ja ne mogu da podesim acaunt za market?

Mozes li da mi objasnish taj battery calibration? :)

TT WF CM7.1 RC1

Samo na marketu nadjes battery calibration. Skines. Ubodes fon da se puni do 100%, otvoris program i tamo samo odradi sta pise:)

@mdshare Sto se tice problema sa accountom pojma nemam sta se desava...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pise da se google aplikacije posebno instaliraju preko recoverya. Jesi uradio to?

Nazad
Vrh Dno