Šta je novo?

Wildfire custom rom

je l` postoji neki rom sa novim sense-om? Kao na npr. wildfire S. :)

To i ja cekam.Za sad ima SFM 1.1 for wildfire, medjutim nije uradjen resize za sve aplikacije, ne radi bluetooth gps, mada je manje vise upotrebljiv.
Nemoj da te buni ovo discontinued, drugi dev je nastavio rad i uskoro ocekujemo noviji verziju :)

Emiliano iza joker droida radi na tom rom-u. Sta je potrebno uraditi pre menjanja roma. Ako uradim tb i sa istim restore. Da li mi se sve vraca u novi rom? :)

TT DivljaVatra

Vise manje, vracaju se aplikacije ( i podesacanja istih), neka podesavanja vezana za rom. Ne vracaju se poruke i podesavanj vezana za sistemske aplikacije.

probao joker droid fino fino nije los, mada ja sam hteo samo da vidim zbog GPS-a... ni tu mi ne radi... sta da radim? bojim se da flesujem taj "radio"...

Pa za taj radio kolko sam ja razumeo. Verovatnoca da brickujesh telefon je ista kao kada ga rootujes.

TT DivljaVatra

tu sam cuo da je veca verovatnoca :D
kad malo bolje razmislim sto ne bi da mi radi sve, a kad jos bolje razmislim GPS ni ne koristim :)

Jasam gpskorostio s' vremena na vreme, a od kad sam ga rutovao uopste. Mada mi zatreba ponekad pa se iznerviram. Pokusavam vec danima da nadjem reshenje.

TT DivljaVatra

Aj dodji ranije :p kontam i ja da odradim, pa kud puklo da puklo :D

Edit: evo sad sam video, ali izgleda da im onda ne radi bluetooth kad odrade flash radio-a... :(

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probaj sa starijim radiom. Tu kolko vidim nema problema.

TT DivljaVatra

Uraditi restore TB-om traje vechnost. Ubacio sam cm7.1 rc1 jer sam imao bug sa zvukom. :)

Desava mi se sledece. Kada uradim reboot telefona. Neke aplikacije koje sam uradio restore mi nestaju. Jel se nekom desavalo ovo?
Imam noob pitanje kako da uradim media scan da mi se pojavi musika u default player-u? :d

p.s. Fleshovo sam radio GPS radi za blutut josh uvek ne znam nisam testirao. :)

Kakav bug sa zvucnikom si imao? Ne znam meni lepo odradi restore TB...
Koji si radio fleshkao? Probaj blutituti :)
Sto se tice default media pleyera ne znam, jer ga ne koristim... Ja koristim Ubermusic..

Poslednja izmena:
Nesto se desilo sa sd karticom. I muziku koju sam prebacio (misleci da sam prebacio) nije na kartici. Hmmm... chudno.

Uradio sam ceo wipe. :D

Nesto sam ja sjebao sa tb-om.

Zvuk mi je nestajao posle npr. slikanih 5 do 10 slika... sam od sebe. ili samim paljenjem kamere. *** ja slikam dosta. iako mu kamera i nije nesto u odnosu na moj bivshi k850. :)

Poslednja izmena:
Treba mi mala pomoc. Nesto mi se desava sa sd karticom.
Kroz file manager mogu da joj pristupim ali ne mogu da dodam ili editujem nista. Kao da je zakljuchana. Ne moze ni da se formatira. Koji joj je?

Format sam polusao sa svim i svachim samo da se zna.

Poslednja izmena:
Jesi probo da je formatiras iz rikaverija? Sto se tice tb, hoce da pravi problem ako vracas sistemske aplikacije ili podesavanja vezana za rom izmedju 2 razlicita roma.

Sent using Tt.

Mislim da se to i desilo. Probao i preko kompa i preko recoverya.

Probao i sa citacem kartica? Mozes da probas da je mountujes iz rekaveria pa onda format iz wina, ili preko peragona.

Sent using Tt.

Chitachem nisam probao. A to sa tim recoveryem cu da probam. Vrlo bre chudno se tu nesto ponasa. :/

@Djilkosh_Ns

Testirao i BT radi sve kako treba posle flesh-a. ;) Osim sto mi se gubi nesto sd kartica, ali mislim da nije to do toga. :D

Poslednja izmena:
Odradicu ondak i ja taj radio fleshic samo da izadjem iz hospitala i uhvatim malo vremena i prvo se odmorim i naspavam kao covek :)

Ma nema radio veze sa karticom, sto se tice radia tu spada ( wireless, bluetooth i mreza) koliko znam...

Stanje sa sd karticom je ovako.

Mogu da je koristim, instaliram apk -ove, gledam slike.

Ne mogu da editujem NISHTA! Sa kompa ne mogu da ubacim nista u nju, ne mogu da FORMATIRAM! 0o

Uzeo sam novu micro sd karticu. I imam nekoliko noob pitanja pre nego sto je ubacim. :)

Citao sam negde o pravljenju particija na sd kartici. Jel moze neko da mi objasni sta dobijam ako uradim to?

I kako da odradim clean install cm7 sa novom karticom? Jel dovoljno da pokrenem zip iz recovery-a? Naravno pre toga da uradim sve clean wipe dalvike. :d

Hvala unapred. :)

Dobijes swap (ne znsm koliko rama ima taj htc, al kod mene na lg-ju koristi) i dobijes ext3 particiju koja dobro dodje ako zafali mesta za instalaciju aplikacija, a mesta nikad dosta. Format data, wipe svega, instaliras taj rom, pa opet format data i wipe svega.

Sent using Tt.

300 i nesto rama kolko se secam. Kako je najlakse napraviti te particije. I koji file system se koristi? :)

Kroz recovery, samo biras velicinu i next, nema opcije za odabir fs.

Sent using Tt.

Dobar dan dobri ljudi :)

Imam jedno pitanje da li neko moze da mi objasni kako se sve vraca na fabricko stanje? Ako ne daj Boze bude zatrebala garancija.
Znam da je lako, i vracao sam vec fabricki ROM, ali me zanima kako se brisu SU privilegije i ClockworkMod recovery? :trust:

Nandroid backup?

Sent from Ultra edition Tapatalk

Moze li neko da mi objasni kako da rutujem moj HTC wildfire,i da update android sa 2.1 na 2.3?

Vrh Dno