Šta je novo?

Wildfire custom rom

izvini moram da pitam tb = titanium backup? :d

edit: Hvala masamunea za objashnjenje + za link sa kojim sa uspesno root-ova fon. ;)

Poslednja izmena:
Trajanje baterije ti zavisi od instaliranih aplikacija. Cm 7 je poprilično dobar sto se tiče potrošnje.

Ttalking desire.

Kolko je bolji skrol na adw ex nego na ovom system iz cm7. Tb pokusavam da provalim ali nije bash najjednostavnijeg tipa. :d

Šta ti nije jasno za titanium backup? Pitaj.
Za adw ne znam, nisam ga dugo koristio, ali launcherpro je sjajan.

Ttalk

launcherpro je mnogo brzi i fluidniji od adw-a, jedino sto nije toliko prilagodljiv kao adw.

tetsuo ili masamunea jel znate jel bi mogao mozda da obrisem adw sa cm7 posto koristim LP? pitam zato sto ne znam da li bi onda digao sistem jer je adw kao default launcher, pa ako bi njega obrisao da ne ostane u bootloopu ili tako nesto...

I ja sam to radio. Deinstaliraš ga sa titaniumom i on nestane iz settings. Nikakav problem.

Ttalk

Ja sam zadovoljan adw ex-om. Kad sam ga instalirao iz settingsa mi je nestao settings bar za sustemski adw launcher. Probacu opet launcher pro onako iz znatizhelje mada sumnjam da moze da radi brze pd fast preset -a u adw -u.

TT DivljaVatra

Nekoliko glupih pitanja:
1) Mogu li ponovo vratiti official HTC 2.1 ROM gore preko RRU programa jednom kad je Ginger gore ?
2) Može li se raditi upgrade root-ovanog 2.1 na 2.2.1, ostaje li root?

Inače, upgrade na CM7 je prošao bez problema. Konačno mi radi i VPNC.

Poslednja izmena:
1. mislim da mozes samo nadjes i skini oficijalno mislim da mozda ima na htc-ovom sajtu

2. ne ostaje root

sto bi sve to radio kad imas wildpuzzle koji ti je kao oficijalni samo rootovan?

može link?
Postupak je isti? Downgrade na 2.1 pa onda wildpuzzle?

EDIT: Našao sam sve.

Poslednja izmena:
ne moras na downgrade da bi stavio wildpuzzle posto je to ipak custom, ja mislim, pogledaj tamo na xda, nisam siguran.

Ima li neka opcija za fontove na CM7.0.3, čini se da su nešto manji nego na official HTC ROM-ovima, definitivno dolazi do izražaja mala rezolucija na WF.

ne znam, ja sam se vec navikao, jedino da vidis preko aplikacije font changer mislim da se tako zove, a mislim da u rutu mozes da menjas fontove, ja to nisam radio, pogledaj sa nekim ko je sigurniji za fontove u rootu da ti se ne pojavi bootloop...

Mozes da promenis sa adb-om, bar je meni tako najlakse i najbrze. Skini sa neta fontove koje zelis, kopiraj ih u folder fonts i podesi dozvole.

a ne moze ovako samo da se kopira u root preko nekog explorera?

Mislim da moze jedino clockpedia.ttf da se zameni preko root explorera, kad probas ostale dobijes bootloop. Probaj fontchanger.

Jel ima neko problema sa GPS -om na CM7? Ako neko ima jel uspeo da resi na neki nachin? :)

Nema resenja za ove stable, e sad ne znam za nightly ali necu da se cimam svaku noc da stavljam novi update evo vec je preslo 100 i kusur a to mi ne treba... meni bas i nije potreban gps posto ga jako slabo koristim, ali bi voleo da mi radi :)

Probao sam i sa onim toolboxom i uradio wipe gps i uradio fix, ali ne vredi mi to kad nece ni da se upali...

E kako vam baterija funkcionise? Meni poceo opasni drain, automatic mi brightness mozda jedno 5-6 sati neta, sat vremena price, 10 minuta igrica 30 poruka...

Poslednja izmena:
Čini mi se OK po tom pitanju, uglavnom ga trošim na slušanje muzike. Isključim data transfer i uključim "use only 2G networks", tako je 90% vremena.

*** meni treba zbog maila mobile data... sa mojim koriscenjem bude oko 12 sati manje-vise...

Koja je fora sa onim render effectom? Mislim samo bude tintovan ekran u neku boju, plava, crvena... to kao cuva bateriju?

Poslednja izmena:
Meni izgura 15 / 16 sati... Sve mi je ukljucheno 2g 80% vremena.

TT DivljaVatra

Htedoh da instaliram wildpuzzle, ali nesto mi neda stalno aborted nesto pise update assert i neki verifications... sta mu to dodje?

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Moras da instaliras iz ClockWorkMod 2.XX
Privremeno je flesuj pomocu rom managera.

Ali ja vec imam 2.5.0.7 recovery... E sad kad hocu preko rom manager-a da skinem neki drugi recovery, ne da mi i izbacuje mi error...

Probaj nesto sa toggle signature verification, toggle script asserts da ukombinujes, i probaj opet da skines rom, mozda je korputovana arhiva.
Ps ako hoces sense rom preporucujem jokerdroid ili dk custom froyo posto su skoro updejtovani.
Rom manager flesuje samo 2.5xx recovery.
Ako hoces noviji koristi flesuj ga preko unrevokeda, ili ako si koristio alpahrev metodu mozes i sa pc49img.zip.
3.xx i 4.xxx cwm rikaveri ne podrzava froyo i eclair romove tako da ti ne preporucio update.
Pozz

E fala, kad buden uhvatio malo vise vremena odradicu... Razlog samo zasto bi otisao na sense je GPS, a frka mi je da nesto ne zeznem sa fleshovanjem radio-a jer mi bas odgovara cm7...
A cuo sam da moze da se brikuje ako se pogresno flesuje, tako da nisam siguran za taj radio flash...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno