Šta je novo?

WiFi za mobilni......utisci

Davidoff

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2004
Poena
319
E ovako prvo sam bio u dilemi gde da postavim ovu temu :d pa sam se na kraju odlucio za ovaj deo foruma,no da ne duzim!

Pre neki dan sam kupio NOKIA E61 koja podrzava wifi funkiciju i hteo bih da cujem iskustva ljudi koji koriste wifi bilo na ovom bilo nekom drugom telefonu ili kuci!
Dakle:
Isplati li se davati pare za to?
Kod kog provajdera ici?
O cemu voditi racuna kod odabira provajdera?
Koji paket odabrati?

ma ja sam totalni laik:wall: za taj vid internet konekcije tako da bi mi svaki savet dobro dosao!

HVALA UNAPRED

Poslednja izmena:
Ja ga koristim u kuci za voip,uzeo sam wireless/adsl router i mogu ti reci da je odlicno.Moj ti je savet ako mozes da odvojis novac za pristojan router 50-80e neces se verovatno pokajati

Pa ja bih taj wifi koristio iskljucivo za mobilni tako da mi router nebi bio potreban u svakom slucaju HVALA na pomoci!!!

JOS NEKO PLZ

Ok! Ovo sam tu i tamo vec znao! Mene zanima da mi neko da neki savet ili pomoc (najbolje neko ko koristi isti na e61 npr.)!

ukljuci wifi, izlistaj provajdere koje vidis i onda se prikljuci.....a ako nece mozda ti treba wlan ruter

Nazalost zivim u Borci i nemam niti jednog provajdera u blizini!! Sta da kazem bas nemam srece! Kako ide to sa ruterom? Gde se kupuje ? Koliko kosta? Kako se povezuje? itd.

Izlistaj na telefonu wifi mreze ako ih ima i ako nisu zasticene pa se konektuj i udri po surfu.Licno sam video kako covek ide gradom i nalazi nezasticene mreze i konektuje se na njih bez problema.To ti je nesto slicno kao kad krenes sa laptop-om(koji ima wifi) po gradu pa se konektujes na free mreze kojih u beogradu ima na odredjenim mestima.Mislim da ima nekoliko tema na ovom forumu o tome pa potrazi...Naravno uvek mozes iskoristiti svoju kucnu wifi mrezu za surf na takvom mobilnom telefonu

Da to sam cuo i ja odnosno gledao sam na nekom stranom kanalu mislim da je bio Discovery kako covek hvata nezasticene wifi linije po gradu i surfa li surfa! Dobra i jeftina fora nema sta!

Неко заборавио да укључи шифровање

Мој пријатељ има ту Нокију и на Селенчи када је на послу хвата сигнал неке мреже и качи се стално јер није заштићена шифром па бесплатно сурфује на послу :smash:.

Ja u NS-u znam najmanje 10 lokacija sirom grada (najvise oko centra) gde moze da se nakaci na nezasticene mreze i surfuje sa moba (Skype, MSN, surf, Youtube...) za dzh i to ne racunajuci kafice sa hot spotovima (kojih ima jos oko 20-tak) gde mozes da sednes surfujes dok pijuckas ili sednes par metara od njihove baste pa takodjer surfujes za dzh.

To jeste dobra fora ali nema kod mene u kraju tj ima mreza ali ja nisam u stanju da je uhvatim iako znam gde je hot spot znam i ulicu i broj u pitanju je KBCNET (nemam pojma sta da radim uopste nemogu da vidim mrezu a ne da se konektujem) a na poslu imam net tako da mi nije potreban ebi ga sta je tu je moracu da se zadovoljim dial-up-om!

Dejan1972"Mislim da ima nekoliko tema na ovom forumu o tome pa potrazi..."

Aj daj neki link ja trazio nece da nadje nista!!:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno