https://www.techpowerup.com/review/redragon-k596-vishnu-wireless-keyboard/7.htmlPre par godina sam na slepo kupio Logitech MK520 set, da zamenim Microsoft Natural Ergo 4000 koja je stradala posle prelivanja Koka-kolom. Miš ko miš, jedva upotrebljiv, ali me je tastatura nekako razočarala... tasteri nekako zbijeni, osećaj pri kucanju nekako muljav i nejasan, par dana sam se mučio na njoj, znajući da postoji period privikavanja, ali sam srećom naleteo na mehaničkog kineza ovde na forumu i to mi je glavna tastatura već par godina. Ipak, voleo bih da objedinim neku bežičnu za laptop i desktop, a da je upotrebljiva za kucanje, jer da - unosim dosta teksta, ali da ne moram da probijem granicu od 100 e (tipa MX Keys, ne-daj-bože neka wifi mehanička).
Ne želim da kidnapujem temu gosn. krmeljaru, eto iznosim svoje iskustvo sa Logitech MK setom koji je bio preko 7000 din, a def. ne vredi te pare; dok s druge strane ovaj Rapoo deluje zanimljivo, a i povoljniji je (vidim da postoji i 9900M, koji je oko 6K).
Logitech je kilometrima daleko od nekadašnjeg Logitecha. Lično imao problem sa unify prijemnikom na jednom kombou i duplim klikom na drugom. A na trećem mišu je otišao srednji klik (Marathon m705).jedino Logitech radi kako treba.
Jedan od razloga zasto ja nisam hteo da se otvorim ozbiljnije jer tripujem da bi mi uvalili neko ***** pod izgovorm da su brendLogitech je kilometrima daleko od nekadašnjeg Logitecha. Lično imao problem sa unify prijemnikom na jednom kombou i duplim klikom na drugom. A na trećem mišu je otišao srednji klik (Marathon m705).
I šta si dobio na kraju kupovinom Rapoo kompleta? Drugi slog iz naziva tog brendaJedan od razloga zasto ja nisam hteo da se otvorim ozbiljnije jer tripujem da bi mi uvalili neko ***** pod izgovorm da su brend
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari