Šta je novo?

WiFi ruter

telep

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2007
Poena
765
Treba mi preporuka za wifi ruter, najbitnije mi je da ima jak signal. Imao sam dlink dir615, ali je on crkao, onda sam uzeo linksys neki ali on ima slab signal, već u drugoj sobi jedva vatam. Cena negde oko 4000, može koji dinar više nije problem.

Poslednja izmena:
Ubacicu se u temu.. kapiram da je i telep na sbb kao i ja a djilkos ns mi pre neki dan rece da kablovski sbb net moze da se zbudzi da radi i kao wifi.. ovo radim samo zbog Androida i mobilnog neta, da ne jede Mb iz paketa kuci, nemam laptop ali mozda kupim neki polovan matorcima pa me zanima koliki domet moze da bude ako mogu da odvojim tako oko 40e za ruter?

Išao sam u super market da kupim večeru i video sam u doktor tehnu neki tplink za 3500 hiljade, nisam zapamtio naziv, verovatno ću uzeti taj. Ili ću prošetati do centra u ponedeljak da vidim nešto od ogromnog izbora, sigurno ne može biti gore od ovog linksysa koji nema antenu uopšte, ako neko ima još neki predlog nije loše čuti ga.

Trenutno imam ovaj http://www.laptopcentar.rs/product/Linksys-WRT120N-RME-Wireless-N-Home-Router-09201211 i baš mu je slab signal, stari dlink je bio odličan u odnosu na ovaj.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno