Šta je novo?

WIFI ruter i zvucnici. Hmmm...

ljubisat100

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2008
Poena
319
Zna li neko kako da na naj bezbolniji nacin eliminisem zvuk koji kupe zvucnici od rutera dok radi WIFI? Premestanje rutera bilo gde drugde, osim da stoji na stolu gde je racunar, nije opcije zbog kablova...

Jedino premestanje. Probaj sa menjanjem kanala,mada...Sumnjam.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

a da pomeris zvucnike? kupi produzni pa mozes gde hoces da stavis ruter

Godilo bi mi da mi je sve tu, ali ako nemam drugo resenje moracu premestiti jedno od ta dva... Ako neko jos ima ideju neka ostavi odgovor.

ne morash ruter da premestish uzmi antenicu na kabl odvrni ovu default , a razvuci kabl sa sve antenicom negde malo dalje?

i zar nema nekih shielded kablova za zvucnike.... kao xtra, ali najbolje da antenicu izmestish da ti ne bude na ruteru nego negde je podignesh na zid.

Poslednja izmena:
Nemam ruter sa eksternom antenom, imam Telekomov HG520C a antena je integrisana. Tako da nista od izmestanja antene...

Sto znaci da si sam sebi dao odgovor... najlakse resenje da pomeris ozvucenje... mada meni ruter i 5,1 sistem su na 15cm jedan od drugog pa nemam tih problema (ali sa TP-Link ruterom),ali drugar je imao i stavio alu foliju na woofer (tamo je ugradjeno pojacalo) i prestalo,ali je ruzno do bola...

Nazad
Vrh Dno