Šta je novo?

Wifi Pomoc!?

• Začetnik teme Začetnik teme aca85
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aca85

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2008
Poena
319
Situacija je sledeca.
Imam D-link DWL-G510 Airplus wifi PCI karticu,montirao sam je,i posle restarta je win sam nasao i instalirao drajvere (najnovije) ,ali nemam onaj Utility za pristup i podesavanje wifi mreze itd 🙁 .Kad izbrisem te drajvere i instaliram one koje sam skinuo sa neta,sve prodje ok,al opet nemam taj program...
Jel moze neko pomoci? 🙂

Edit : iako je win nasao karticu i instalira drajvere i sve pise da je ok i da radi (sudeci po slici)
ostalo ukazuje da wifi adapter nije fizicki prisutan,skinuo sam 2 neka programa (wifi connection menager) i oba mi kazu da nemam wifi karticu o.0 ...

Prilozi

• Capture.webp
    Capture.webp
    45.9 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Ne razumem sta ce ti DLINK-ov connection manager, pa koristi windows-ov kad ti je win vec sam nasao i instaliraodrajvere za kartu. Sa instalacijom drajvera nikada ne ide i instalacija utility-ja. To se posebno instalira, a mozes naci na linku koji je stavio sasa022

Kako da uradim to preko Win-a? 🙂

@sale
Jesam,ali izvini glava mi je u oblacima trenutno i preokupiran sam,pa znam da zaboravim da kazem ono najbitnije,a to je ,sta ustvari zelim sa ovom wifi karticom (ako je to moguce) ,ne zelim da se konektujem na wifi,nego suprotno,zelim net koji imam (sbb kablovski) da pretvorim u wifi signal (kao npr wifi tethering preko mob.telefona) ,posto imam jos 2 laptopa i 2 mob-a u stanu,i ocu da ima omogucim wifi net kroz moj komp 🙂
Krenuo sam da cackam u Win wifi menageru ,ali neuspesno 🙁

..ali sve imam osecaj da cu dobiti odg. "treba ti router za to...lol" 🙁

Poslednja izmena:
Oh, znam da cu te razocarati ali:

..ali sve imam osecaj da cu dobiti odg. "treba ti router za to...lol"

fak >_>
Treba nekom Dlink wifi kartica,real cheap 😛 lol
Tnx u svakom slucaju ljudi,

@aca85
Da li si uspeo da pokrenes D-Link AirPlus G Wireless Utility ?
Da li u osnovnim podesavanjima iz Device Managera mozes da menjas mod u kom kartica radi ( infrastructure,ad-hoc ) ?

Ako kartica ima opciju da radi u AP modu onda može da podesi bez rutera

Nazad
Vrh Dno