S-man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X, LC CC 120 RGB
- Matična ploča
- MSI B450 TOMAHAWK MAX
- RAM
- 32 GB DDR4 G.Skill
- GPU
- Sapphire 7800 XT Nitro +
- Storage
- 512 GB KINGSTON A2000 M.2, 1 TB Samsung Evo 870, 1 TB Samsung Evo 870, 512 GB Patriot P210S512G25, 480 GB Biostar SSD
- Zvuk
- Mercury 2.1, HyperX Cloud II
- PSU
- FSP HydroG Pro 1000W
- Kućište
- MS Black Widow
- Monitor
- Dell G2724D, AOC 24G2
- Miš & tastatura
- Genesis Xenon 800, Redragon Kumara
- Ostale periferije
- xbox gamepad
- Pristup internetu
- Optički internet
Interesuje me WIFI kamera za video nadzor i one male kamerice što mogu da se zakače na retrovizor od automobila i da snimaju vožnju narednih nekoliko sati.
Treba mi preporuka za kameru za video nadzor koja bi snimala ulaz kuće tj kapiju. Video sam da je kamera IP601W solidna a i cena je ok, košta oko 4500 dinara. Ono što mene još interesuje kod ovakvih kamera da li može da kada se poveže preko ip adrese da snimam video zapis na hard disk u periodu dok recimo nikog nema kući? Nadam se da koliko toliko dobro objasnio.
Što se tiče kamere koja može da se zakači za retrovizor šta mi tu preporučujete ? Čujem da generalno to i nije nešto skupo (ima da se nađe i do 100 evra), veličine je upaljača, pa mi trebaju preporuke koju kupiti i gde.
Treba mi preporuka za kameru za video nadzor koja bi snimala ulaz kuće tj kapiju. Video sam da je kamera IP601W solidna a i cena je ok, košta oko 4500 dinara. Ono što mene još interesuje kod ovakvih kamera da li može da kada se poveže preko ip adrese da snimam video zapis na hard disk u periodu dok recimo nikog nema kući? Nadam se da koliko toliko dobro objasnio.
Što se tiče kamere koja može da se zakači za retrovizor šta mi tu preporučujete ? Čujem da generalno to i nije nešto skupo (ima da se nađe i do 100 evra), veličine je upaljača, pa mi trebaju preporuke koju kupiti i gde.