Šta je novo?

WiFi Crack

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djane

Cenjen
Učlanjen(a)
05.11.2012
Poena
151
Nisam znao gde da postavim temu,pa sam je postavio ovde jer sam video wirelles da pise.Slobodno je pomerite...
Kako crack wep sifru.Svi netovi u blizinu su zakljucani sa wep sifrom,ali ne znam koji program da koristim za probijanje i za skupljanje Ivs..I koliko treba.Ne zelim backtrack!Ako zna neko ako moze da mi pomogne...Hvala unapred. :)

Wbb?Ako mozes mi das link od tog tut.Googlao sam dosta ali nista.Comview sam instalirao ali nesto nece da se pokrene na start dugme?Jednostavnije ako moze da se zaobidje WEP zastita.nasao sam radar i sve mreze u okolini su wep!I sto nece da moze na ovom forumu?

Jedini siguran nacin je BT plus za njega je potrebno predznanje linuxa sto najverovatnije nemas cim neces da se upustas u tu pricu nego bi ko gospodin da kliknes dva klika i da hakujes neciju mrezu a to nece da ide tako., Povrh svega nelegalno je, a na ovom forumu su takve stvari zabranjene, promasio si mesto druze.

Poslednja izmena:
Plati za internet jednom u zivotu

bolje se mani toga,jel ako te oktriju ,to je krivicno delo,zato bolje nadji bilo kakvo resenje,a i ko ti garantuje i da updanes da se nece vuci zato sto taj neko pusti torrent ili ga max optereti ,a i u vecini rutera moze da se vidi ko se nakacio :D

Ne moze da me pronadje jer imam proxy..

Poslednja izmena od urednika:
Kad odrastes i shvatis cemu sluzi proxy, shvatices kakvu glupost si rekao.

Posto tvrdis da sve znas, ne vidim nijedan razlog zasto si uopste postavio pitanje na ovom forumu.

Pozdrav

Kako sam ja upoznat sa ovom problematikom, najvise sanse imas preko linuxa da uradis nesto ovako, ali ti i ja savetujem da se snadjes drugacije, od ovog neces imati dugo koristi, skontace te brzo.

Ima tako omladine koja ima fino znanje i one koja tek treba da uci, kreni da ucis linux batali win.

Sta reci, kakvu posluku porati... :d Sine idi igraj se sa klikerima, ili uzmi radi nesto ko i svi ostali klinci tvojih godina, zaradi koji dinar pa uplati net, mani se sajber kriminala kad nisi za to :) Podsecas me na one american funniest criminals :) Moderatori, lock :)

Zasto bi batalio windows, majketi? Windows je glavna platforma u 99% poslova, sem nekih bas specijalizovanih. Treba znati linux, ali nikako po ceni iskljucivanja windows-a. Koliko ja vidim vecina takozvanih programera nezna ni windows da korisi kako treba.

Ne moze da me pronadje jer imam proxy...Ok ako je nelegalno.Ja nemam linux i jos ga nisam izucio!Lanmi ako mislis da se nisam upustao u ranije teme na internetu,onda si se grdno zeznu.Ovo sam izucavao,i za taj BT plus prvi put cujem.Laksi su programi comview i ostali ali ti izgleda nisi cuo za njih.Ali comview ne podrzava moj procesor tako da mozes nekog drugog da *****avas da ne zna i ostale stvari a mogu da ti budem tata,iako imam 14 godina!Predrag:placao sam pre net ali su me odrali ovi iz adsl,pa sam kupio antenu...

Nasmejao si me do suza. Imaš pivo od mene kad izvadiš ličnu kartu.

Zasto bi batalio windows, majketi? Windows je glavna platforma u 99% poslova, sem nekih bas specijalizovanih. Treba znati linux, ali nikako po ceni iskljucivanja windows-a. Koliko ja vidim vecina takozvanih programera nezna ni windows da korisi kako treba.

Evo tema jos uvek dobija na kvalitetu, niposto lock!

zato sto bi hteo da bude opasni haker. a to na win-u ne ide.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno