Lucic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.05.2022
- Poena
- 110
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X & DeepCool AG 400 BK
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming B550-PLUS
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2x8GB 3200Mhz CL16
- GPU
- PowerColor RX 6800 Fighter
- Storage
- Kingston KC3000 1TB & Kingston Fury Renegade 1TB
- Zvuk
- Redragon Darknets GS570 BT & HyperX Cloud 2 Red
- PSU
- Asus ROG Strix 750W Gold
- Kućište
- Asus TUF Gaming GT301 & Asus TUF Gaming TR120 x3
- Monitor
- DELL S2522HG
- Miš & tastatura
- Razer Viper V3 HS & DarkProject Terra Nova
- Ostale periferije
- LG 43UQ81003LB TV
- Laptop
- Acer Aspire ES1-532G-C5TE
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S23 8GB/256GB & Samsung Galaxy A50 4GB/128GB
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm
Samsung Galaxy Buds Live
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Zdravo, pre oko mesec dana sam sastavio novu pc konfiguraciju, a kako bih ustedeo za druge komponente, isao sam na plocu koja nema ugradjen WiFi u sebi tj. na Asus TUF Gaming B550-PLUS (postoji isti model samo sa WiFi-om).
Kroz par nedelja bih gledao da uzmem dodatan adapter za WiFi / BT, a kako nisam nesto upucen oko ovih adaptera treba mi vasa pomoc.
Prvenstveno mi je potreban Bluetooth, a WiFi mi je manje vise dodatak.
Znam samo da bih zeleo da mi Bluetooth bude minimalno 5.0 i ako je moguce da ima kvalitetan signal, a sto se tice brzine interneta ne mora da bude veca od 200 mbps.
Inace, na maticnoj postoji M.2 Slot (Key E) koji bi valjda trebao da ima mogucnost dodatnog prikljucivanja WiFi / BT kartice?
Kroz par nedelja bih gledao da uzmem dodatan adapter za WiFi / BT, a kako nisam nesto upucen oko ovih adaptera treba mi vasa pomoc.
Prvenstveno mi je potreban Bluetooth, a WiFi mi je manje vise dodatak.
Znam samo da bih zeleo da mi Bluetooth bude minimalno 5.0 i ako je moguce da ima kvalitetan signal, a sto se tice brzine interneta ne mora da bude veca od 200 mbps.
Inace, na maticnoj postoji M.2 Slot (Key E) koji bi valjda trebao da ima mogucnost dodatnog prikljucivanja WiFi / BT kartice?