Šta je novo?

Widows task manager???

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
Problem je taj sto ga ne mogu pokrenuti.Ni preko ctrl+alt+del,ni pomocu run,cak sam ga nasao u windows folderu i tamo ga pokusao pokrenuti.Nista!!!

Hvala na savjetu!!!

Resio sam se svih malware i spyware i virusa,i cak sam uradio prema upustvu sa linka koji si mi dao i opet nista.

Pokusaj sa Task Manager Fix programom sa ovog linka. (isto sto je BlackNeo dao ali je lakse... one-click fix :d)

Ukoliko on ne pomogne mozes probati sa SUPERAntiSpyware (free) sa ovog linka. On je u stvari Anti-Spyware aplikacija ali poseduje i mogucnost popravljanja malicioznih modifikacija u Registry bazi (onesposobljen Task Manager, regedit...). Samo odes u Preferences pa sekcija Repair. Tu ces naci razne popravke ukljucujuci i TaskManager fix (treca opcija). Jeste da nije prakticno da skidas toliki program, ali sto se tice borbe protiv Spyware-a ovaj program je medju najboljima (pored SpySweeper-a i Spyware Doctor-a).

Ukoliko ni to ne pomogne skini Process Explorer koji je mnogo detaljniji od TaskManager-a. Odes u Options i ukljucis Replace TaskManager i on ce ti se pokretati umesto TM-a.

@danilo989: Pod br.1 - Hvala na linku.
br.2 - Rijesio sam se svih spyware,malware i virusa(vec sam to naglasio prije)
br.3 - Prije nesto vise od 2 mjeseca sam presao na procces explorer,znaci samo sam njega koristio i postavio kao glavni(odnosno default)task manager.Znaci kad pritisnem ctrl+alt+del on se pokrece umjesto windows task manager-a.

Ni to nije uspjelo!!!Ima li jos neko prijedloga???

Ima li neshto shto normalno radi na tvom rachunaru?😀 Mislim,ochito je da ti je komp pun virusa ili pokidanih registry kljucheva.Pokushaj da reinstalirash Win pa da vidimo da li tje ti se pojavljivati ponovo problemi sa (skoro svim) programima 😉

Nauci da koristis racunar 🙂

Uzmi lepo instaliraj sve ponovo od nule, malo se informisi sta se koristi od programa kao najbezbednije resenje i uzivaj.

Čini mi se da u proces exploreru postoji opcija da on zameni task manager, i da se svaki put diže umesto njega. Proveri u podešenjima da ona nije uključena. A preporučio bih ti da odeš na link http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm i skineš Taskbar Repair Tool Plus, u njemu imaš opciju za repair, disable i enable task managera. Naravno ako već nisi rešio problem ili reinstalirao XP.

U Run dijalogu kucaj: sfc /scannow

Ostavi ga da odradi. Nakon toga bi trebalo da proradi Task Manager, a i brojni trojanci će postati vidljivi.

Naravno, možeš pokušavati da središ tako razvaljen sistem, ali to ti je kao pokušavanje da kurvi vratiš nevinost. Zato lepo reinstalacija i nauči da se čuvaš.

Ljudi nemojte me kritikovati da ne znam raditi na kompu.Za kompom radim vise od 6 godina.Stvar je u tome sto sam uhvatio neki virus,pa trebam odraditit generalku na kompu,barem hvala za savjete.

Nazad
Vrh Dno