Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Ja sam smesan ali i to sto imam prebacio sam, sad imam ~6500 WC-a pa sta mi bog da. :)

imam 2 pitanja
kopam evo vec oko pola sata (mine radi super) ali mi pise unconfirmed 0 i confirmed 0. da li to treba tako?
koliki WU je dobar?meni je od 780 do 880. treba nesto da stelujem?

edit: evo krenuli novcici da stizu, jedino ovaj WU me zanima, da li je ok

Poslednja izmena:
ja prodao za 1280 svih 60 000 koje sam malopre kupio posle malo racunanja ..sa ovom cenom za nekoliko dana coin bi imao vrednost od 2 miliona i kusur $ tj kao max coin ili 10 puta vise od heavy coina..malo mi to nerealno.

Pa nerealno ti je zato sto poredis POS i POW.

Kod ovog coina, total supply ce biti postignut u sredu, dok kod max ili heavy coina tek posle nekoliko godina.

Ja sam takodje deo prodao na 1500 a kupio na 1100. Cekacu jos jedan skok na 1400-1500 da sve rasprodajem. Nadam se da ce ici na ocekivanih 800-900,tada cu uleteti.

Poslednja izmena:
Huh, izađem na par sati i propustim finu priliku.
Elem i nije bio neki ultra mega pump ponovo... koliko vidim peak na 1900... biće toga još pre POV-a ne brinite.
Neće svako da kopa i *****ava se sa time, a hoće da ima novčiće. Samo mi što kopamo trebamo biti spremni da ih se otresemo na vreme.

A da predjete na domaci pool da kopate kao i od sada?

ete ga pump..cim sad video da sprema kupio sam po 1300 i prodao posle 3 minuta za 1480

Prerano si okinuo...
LAST PRICE
0.00001600

Bas me zanima sta moze da se desi veceras, i sta ce biti kad se Kinezi probude...

Za samo 4 sata, volume je 600 btc-a. Znaci okvirno 3600 po danu za novcic koji je pre 4 dana izasao. Lepo, nema sta.

Gledacu sto pre da se dopunim, mozda i veceras/nocas bude nesto.

Pljušte orderi nenormalno... treba kupovati.

Mislis i po ovoj ceni?
Ja sam stavio order za kupovinu na 1500 valjda ce pasti jos jednom pa onda neka skace! :D

Ne znam iskreno... ja sam se istresao prethodni put u peak-u na 1600.
Sad čekam nazad 1300.

Sad nesto razmisljam, ako su BC uspeli napumpati do 100k, ne vidim zasto ovaj ne bi mogli barem do 10k. Volume je identican Black coinu.

Tek je pola iskopano... treba imati u vidu da će ovim tempom brzo da se pojavi sveža količina novčića.

Di ga čekate... Idem od kuće i nemam pojma sell na šta da stavim?

Eh da sam ih kupio na 500 kao sto sam i planirao, sada bi cekao 5000 da se istresem i da idem dalje.

Ovako ne znam hoce li na 1000 or less nivo ili ce preci 2000 i tu se zadrzati.

Ja sam se dopunio...

I dobro sam procenio... istresao na 1920.

Evo ide dole sada.

24 HR VOLUME
810.287 BTC

:beat:

Sad će ili preko 2000 ili će dole... već imamo psihološke granice :)

Poslednja izmena:
Moje prvo trade-ovanje i od 0,5 LTC-a napravih 0,63 LTC-a...Sica jer sam ja ipak sitna riba :) al bitno da je uspesno.

Da li kupiti na 1800 ili ce jos dole...Sta raditi...

Ja mislim da mora preko 2k pa jer moguce cela frka a da to ne probije a vec je bio i na 5k.

Ja isto verujem da ce relativno lako preko 2000 ali to je vas novac. Ima sve sto treba - hype, volume i solidnu menjačnicu.

pre tih 2000 ce da ide nekoliko puta gore-dole... e tu se uzimaju parice ;)

Bližimo se 1000BTC volume!

Poslednja izmena:
Ahh dešava se isto kao i sa Blackcoin, bukvalno isto.
Nije probijena psihološka barijera 2K i onda ide mini-panic sell i evo je cena 1673.
Ovako će da ga mrcvare sada dok god im se može.

Ma za kupovinu se ne brinite, tamo oko 2h kad Shangaj ustane, ima da nam prodju orderi na 40-50 satosija.

Sad si me naložio... šaljem na mintpal još 0.5BTC-a...
Verujem da će ovo biti fino za trejd.

Nazad
Vrh Dno