Šta je novo?

where is it 3.26

D-KEE

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.10.2001
Poena
649
prvo jedna napomena - ovo nije direktan link do fajla - otvorice vam se jedna strana na kojoj imate dugme za download

program:
xxxx://downloads.come2store.com/sz/wisit326.zip

key:
xxxx://downloads.come2store.com/sz/rorwisit.zip

meni za sada nije blokirao kataloge iako sam online...

samo recite kada ne bude radio i program - prebacio sam ga na bezbedan server :)

evo ga key u atacmentu

Link ka programu definitivno ne radi!
Barem kod mene je tako!

Key radi i za 3.25 koji sam imao instaliran, ali nije bio crackovan. Stavise, pise da radi za 3.xx verzije... hvala najlepse :)

Aponen je napisao(la):
Link ka programu definitivno ne radi!
Barem kod mene je tako!

pastuj ga u browser!!!! otvorice ti se strana sa opisom tog fajla i jednim dugmetom za download - evo sada sam proverio i radi

D-KEE je napisao(la):
pastuj ga u browser!!!! otvorice ti se strana sa opisom tog fajla i jednim dugmetom za download - evo sada sam proverio i radi

Pokusao sam to sinoc, i nije htelo (moze biti da veza nije bila bas najbolja, ili je u pitanju kind a black magic), ali od jutros fercera!
Hvala!:wave;

ajde dobaci key, molim te!

Geek_master je napisao(la):
Key radi i za 3.25 koji sam imao instaliran, ali nije bio crackovan. Stavise, pise da radi za 3.xx verzije... hvala najlepse :)

Molim te, posalji KEY ako mozes, vise ga ne mogu pronaci. I ja imam 3.25 i voleo bih da makar on proradi ako ne i 3.26.
Hvala!:)

daj taj KEY file

Aponen je napisao(la):
Pokusao sam to sinoc, i nije htelo (moze biti da veza nije bila bas najbolja, ili je u pitanju kind a black magic), ali od jutros fercera!
Hvala!:wave;

Ajde, molim te, posalji mi taj key file, voleo bih da makar osposobim 3.25 ako ne ovaj 3.26?
Nikako ne mogu vise da ga pronadjem na bilo kojem od navedenih sajtova:(

Re: daj taj KEY file

dbaja je napisao(la):
Ajde, molim te, posalji mi taj key file, voleo bih da makar osposobim 3.25 ako ne ovaj 3.26?
Nikako ne mogu vise da ga pronadjem na bilo kojem od navedenih sajtova:(

E kada me tako lepo molis ne mogu da te odbijem! :D

Eve ti ga na! :D :D :D

Re: Re: daj taj KEY file

Aponen je napisao(la):
E kada me tako lepo molis ne mogu da te odbijem! :D

Eve ti ga na! :D :D :D

Hvala, samo da instaliram 3.26 (skinuo sam regularnu verziju sa njihovog sajta, valjda ce da radi:( ).

Nazad
Vrh Dno