Šta je novo?

What seems to be the problem?

• Začetnik teme Začetnik teme samer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

samer

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2006
Poena
319
Graficka je Gigabyte 3870 sa 512Mb DDR3
Pre 10-ak dana posle restarta kompa i prilikom boot-ovanja, pre nego sto se ista pojavilo/ispisalo na ekranu, poce da pisti ploca- piiip, pip, pip, pip.

Cim se oglasi MB- komp se restartuje i tako u krug 😡 , a ne mogu ni u BIOS da udjem.
Mada, ventilator se vrti.
Grafika- odmah sam prepoznao po karakteristicnom oglasavanju.

Odnesem na reklamaciju (stara je 2 meseca) sa kucistem.
Isprobali smo i u drugi slot, promenio kabel koji ide i grafiku (PCI-E) i opet isto.
Stavio sam neku 8500GT dok ne poprave/zamene.
Bio sam ubedjen da je crkla.
Posle par dana zove me tip i kaze na moje iznenadjenje kaze da graficka RADI!!!
Kaze- probao je na 2 kompa i radi normalno.
A na mom kompu nece???
Odneo sam u servis i komp pa nek nadju zasto nece da radi (dok sam na odmoru 10-ak dana).

Jel neko ima ideju zasto nece da radi kod mene?
:trust:
Konfa u potpisu.

Deduktivno-induktivnom metodom sam došao do zaključka da tebi grafička ne radi, iz nekog čudnog razloga, samo u tvojoj mašini.Najverovatniji uzrok je nepostojanje postojanja.Ukoliko se ispostavi da grafička ne radi i kod drugog to će otkloniti sumnju u ispravnost neispravnosti grafičke. :d

A sad ozbiljno:
Na osnovu onoga što si napisao se ne može zaključiti ama baš ništa.Sve što bi smo napisali bi bilo u stilu "mož' da bude al' ne mora da bidne".

A da nabrojis lagano komponente koje imas u masini, ovako mogu samo da nagadjam da je do napajanja...

i to sve na Samsung 17" SyncMaster ???? BOGOHULJENJE !!!! :smoke:

i to sve na Samsung 17" SyncMaster ???? BOGOHULJENJE !!!! :smoke:

Sta ces kad volim visok FrameRate Per Second 😀
A i Crysis sa max detaljima na max rezoluciji sto moze da pruzi ovaj monitor- ne ide glatko. ,)
A da kupujem neki TFT od 21" kvaliteta boljeg od onog koji pruza "zastareli" CRT- trebao bi da se mnogo isprsim (s` obzirom na trenutno nezavidno materijalno stanje).
A o kupovini 19" ni ne pomisljam- za "mizernih" 2" ili 5cm u dijagonali. :wall:

Poslednja izmena:
Toliko si poremetio ljude tim monitorom,da o grafickoj vise niko i ne razmislja!!! :d😀:d

Nazad
Vrh Dno