Šta je novo?

What HiFi?

Mascalero

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2008
Poena
304
Krajem meseca na kioscima ce se pojaviti prvi broj britanskog audio casopisa What HiFi? na srpskom jeziku. U pitanju je znaci licencno izdanje koje ce imati oko 70% prepisanih clanaka iz "originala" a ostalih 30% bice autorski rad nasih majstora...
Videcemo na sta ce to da lici. Bolje bi bilo da su maznuli HiFi Choice al sad... daj sta das...

Kupujes Hi-Files od prvog broja i mogu reci da je casopis izuzetan. Naravno, svaka konkurencija je dobrodosla, kupicemo oba ;)

Pojavio se prvi broj danas, kosta 300din na kiosku a 250 u pretplati i ima zvanicnu prezentaciju na http://whathifi.rs/index.php . Ko voli what hifi svidece mu se i nasa verzija jer je gotovo identicna samo sto je prevedena i daleko jeftinija nego uk verzija kod kolportera.

Kad imas net, nijedan casopis ti ne treba. :)

Vidim da su testirali Krell FBI. Uff... :)

Da, i jedno tri puta tanja, hehe. Kupio sam prvo broj i generalno sam zadovoljan. Lepi tekstovi, kratki i objektivni, sa zanimljivim sledom price. Jedino sto ono sto je njima pristupacno reda je nekoliko stotina evra a prosecni sistem par hiljada evra ali ok.... ;)

***a, primedba za net stoji - stvarno ima dalekoboljih i ozbiljnijih opisa nego sto iko od pacera iz sirokopopularnih casopisa zeli da uradi (izuzimam stereoplay :) ) al za tanje ne stoji- ono sto vidis je rezultat cinjenice da nemaju reklama kao engleska verzija.

Sta sada? :) Rekao sam da mi se svidja i da jeste tanji - ubacite reklame heheh.

Hvala, mada nismo se razmeli. Mislio sam šta preporučuješ od magazina u PDF formatu što vredi "prelistavati".

A ja bih da dodam još neke linkove:
Affordable$$Audio
The Audio Critic

Oba imaju arhivu starih brojeva u PDF formatu.

UPOZORENJE: Ako verujete u usviravanje zvučničkih kablova ili da interkonekti od $$$ mogu da se čuju, ne otvarajte gornje linkove ;)

Dakle, posle prelistavanja prvog broja WHF, na zalost, nisam previse odusevljen. Mislim da je trebalo vise se potruditi za prvi broj posto ce se mnogi na osnovu njega opredeljivati da li da nastave "saradnju" ili ne. Preveliki broj gresaka, tekstovi puni neadekvatnih i detinjastih izraza u ocenjivanju, itd... Videcemo sta ce dalje biti.

Za nas pocetnike na izgleda lose . :type:

Nazad
Vrh Dno