Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Asus P5B deluxe (ICH9R kontroler u AHCI modu)...ne znam zasto ali su mi rezultati za oko 5-6-7% losiji nego sto bi trebalo, barem kad uporedim sa ne bas retkim 70+mb/s average-ima
moja greska je bila i u vezi sa 5000AAKS...ranije sam napisao da ima 2 ploce i 4 glave ali ne....
5000AAKS ima 3glave sto znaci da i on ima gustinu zapisa od 166Gb po jednoj strani cilindra (3x166)
Jedino ne znam sta sa 4000AAKS ... kako su njega podelili? Sigurno nema 2x200 ...mora da je 3x133gb
Bas sam hteo da te pitam da nisi pogresio, ja sam isto uzeo 5000AAKS bas zbog gustine zapisa, trazio sam iskljucivo tu seriju, a ne AAJS (koji ima 8 MB cache) ili samo KS seriju . I zaista, sve ono sto sam citao o njemu je istina. Krivo mi je sto nisam uzeo Samsung, ali niti ga je bilo kad sam ja uzimao disk, a i mrzelo me da se cimam do BG. Pa kad vec nije Samsung, neka je ovaj WD, zaista se isplati. 500 GB za nesto manje od 100e, dzabe. A koliko vidim AAKS serija im je pun pogodak.