Šta je novo?

weg 3500 firmware

Aksentije28

Slavan
Učlanjen(a)
15.11.2007
Poena
307
Moja oprema  
Mobilni telefon
81461373285
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Da li neko zna da li ima firmware za ovaj dvd plejer. I kako se ubacuje u njega jer mu je titl za divx ocajan

Ok ako imas pravu informaciju. Hvala

na zalost, tako je. kad se nesto pojavi i vidim, javicu.

Живо ме интересује који је мозак поставио искључиво ћирилични титл на овај плејер ??
Сва наша слова су побркана; уместо ČĆŠĐŽ види се ЉЊЖЂШЧЋ итд... катастрофа!

Дефинитивно се не може ништа урадити по том питању осим флешовања за којег нема фирмвера...

Ако ико дође у посед фирмвера нека окачи и нека нас спаси...

Kako cita titlove ako su razliciotog naziva od naziva filma i ako u folderu ima engleski i srpski titl? Koja je velicina titlova?

Ne pravi probleme ukoliko je titl razlicitog naziva, mislim da cak ne mora da budu ni u istom folderu (mada za to nisam bas siguran). E sad, titlovi su dosta sitni al nije to najstrasnije. Najgore je sto nemaju shadow ili sta vec tako da se jako lose vide kad god je neka svetlija scena. A sto se tice izbora, ima dugme na daljincu tako da lagano mozes da izaberes titl koji ti treba. Ako planiras da kupis plejer, nisam bas siguran da je ovo pravi izbor. Plejer jeste generalno dobar i jeftin, ali titlovi su mu ipak glavna zamerka. Siguran sam da moze da se nadje dosta bolje za slicne pare. E da, nisam bas siguran za ovo sto kaze Misa® da su titlovi iskljucivo cirilicni, tj na mom plejeru su latinicni (neka nasa slova prepoznaje i normalno ih prikazuje a mislim 2 komada nece da prepozna). Znaci ili ne mislimo na isti plejer, ili je u novijoj varijanti drukciji firmware (kazem novijoj posto sam ja ovaj kupio jos pre sigurno dve godine). Ukoliko mislimo na isti plejer, onda to znaci da u prodaji postoje dve varijante. Treba se raspitati oko toga, mada to mozda i nije toliko bitno posto koliko ja vidim ni jedan ni drugi firmware nisu bog zna sta.

Nazad
Vrh Dno