Šta je novo?

webmail - internet provajder koj?

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
:) al sam stavio naslov :p

zanima me da li neki domaci internet provajder (dial up) ima webmail servis?
ali ne ono kao sto ima eunet da moze da se pristupi samo sa njihovih linija, nego pravi webmail?

ptt.

mrsko mi da ih preporucim, ali verat.net ima pritup sa bilo koje linije

Zar webmail nije pristup mailboxu iz web browsera? Takav pristup ima eunet, ali za pop3 i smtp pristup mora sa njihovih linija.

Bezi od verata, svaki dan po par sati ne radi webmail...

nikolans je napisao(la):
Zar webmail nije pristup mailboxu iz web browsera? Takav pristup ima eunet, ali za pop3 i smtp pristup mora sa njihovih linija.

jeste, ali eunetov webmail je ogranicen na korisnike koji mu pristupaju sa eunetovih linija (?!) znam umobolno je - ali tako je...

(ili je bar bilo dok sam bio kod njih...)

ptt je sasvim ok,za sada nema nesto zalbi na njihov racun :D

Nisam siguran da ima neki provajder u bgd koji nema webmail servis. Ja koristim tehnicom (sinfonika) i to sasvim ok radi, pristupa se sa bilo koje linije, i to moze posebno da im se plati (dakle ne mora covek da koristi neku drugu njihovu uslugu, mislim da je oko 100din mesecno).

Poslednja izmena:
evo bas sam probao eunetov webmail, i evo sta mi izadje...

403.gif

Lucas je napisao(la):
jeste, ali eunetov webmail je ogranicen na korisnike koji mu pristupaju sa eunetovih linija (?!) znam umobolno je - ali tako je...

(ili je bar bilo dok sam bio kod njih...)

Nije ograničen samo na EUnetove linije, već je zabranjen pristup sa ostalih domaćih provajdera. Kada sam bio u Bugarskoj, bez problema sam pristupio EUnetovom webmailu.

Vrh Dno