Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poruke na 063 mozes besplatno da saljes iz bilo kog email programa (outlook express) samo kod primaoca kucas broj [email protected] samo ispred broja ne ide + i kucas ovo ostalo. Za 064 ne znam.
Poruka valjda ne sme da ima nikakav subjekt i takodje mora da udje u onih valjda 150 znakova koliko treba na telefonu da se kuca. Naravno nikakav bold i sl. al' to ne moram da ti govorim. Ne znam zasto. Meni tako uvek prodje. Stvar radi provereno.
Ranije je moglo mnogo vishe nego sad,ali vazno je da radi. Mozes da ukucash 700 karaktera koje ce telefon posle sam raspodeliti u nekoliko poruka, zavisno koliko karaktera prima telefon (~150/1 SMS).
Potrebna je registracija i kad stigne tom nekom poruka izadje mu kao da je poslata sa broja sa koga si ti registrovao (tvoj ili chiji vec broj). Samo na kraju poruke pishe www.time2bcool.com/tvoj_nick.
Upozorenje: Na nemachkom je,ALI da se razumneti sve,ja koji ne znam nemachki [zapadoh u shkoli u odeljenje sa francuskim ] sam uspeo vrlo brzo da se snadjem.