Šta je novo?

WEB SMS po ko zna koji put...

Sime

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Sada su i 1rstwap.com sj*ali... sve sto je dzabe brzo rikne.

Elem, jel zna neko jos neki WEB SMS servis, za 063 i 064, a da je dzabe?

Poruke na 063 mozes besplatno da saljes iz bilo kog email programa (outlook express) samo kod primaoca kucas broj [email protected] samo ispred broja ne ide + i kucas ovo ostalo. Za 064 ne znam.

Pozdrav!

Nisam uspeo da posaljem poruku na 063.
Upisao sam adresu ([email protected]) i svaki put mi se vrati ona poruka da e-mail nije prosao...

Sime je napisao(la):
Nisam uspeo da posaljem poruku na 063.
Upisao sam adresu ([email protected]) i svaki put mi se vrati ona poruka da e-mail nije prosao...

Poruka valjda ne sme da ima nikakav subjekt i takodje mora da udje u onih valjda 150 znakova koliko treba na telefonu da se kuca. Naravno nikakav bold i sl. al' to ne moram da ti govorim. Ne znam zasto. Meni tako uvek prodje. Stvar radi provereno.

Pozdrav!

htttp://www.time2bcool.com

Ranije je moglo mnogo vishe nego sad,ali vazno je da radi. Mozes da ukucash 700 karaktera koje ce telefon posle sam raspodeliti u nekoliko poruka, zavisno koliko karaktera prima telefon (~150/1 SMS).
Potrebna je registracija i kad stigne tom nekom poruka izadje mu kao da je poslata sa broja sa koga si ti registrovao (tvoj ili chiji vec broj). Samo na kraju poruke pishe www.time2bcool.com/tvoj_nick.

Upozorenje: Na nemachkom je,ALI da se razumneti sve,ja koji ne znam nemachki [zapadoh u shkoli u odeljenje sa francuskim :D] sam uspeo vrlo brzo da se snadjem.

Vrh Dno