Šta je novo?

web site

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Interesuje me da li na netu postiji neki hosting za neki najednonstvniju prezentaciju koju treba da napravim i naravno da za to netreba da platim nista. Cuo sam za neki geocities sajt na kome to moze kao da se napravi, ali me interesuje da li mozete da mi date tacno info gde to ima i koliko je komplikovano?????

Na netu postoji ZILION free hostinga. Sajt pravish na svom racunaru pomocu npr. Frontpagea ili Dreamweavera (moze i u notepadu aku si html guru) a fajlove uploadujesh putem FTP programa ili interfejsa na samom sajtu. Jedina caka kod vecine free hosta je sto ces na svom sajtu morati da imash banner/reklamu. Idi na GOOGLE pa potrazi free web hosting, free web space itd.

ok, a da li na tom geocities moram da znam da radim u dreamweaveru ili ne. Mene interesuje neki najednostavniji web hosting sajt gde nam nikakvog programiranja. Jel znate jos neki???

Ti bi da je instant + sve free ... hehehe - pa nema
imas free hostinga mali milion, a prezentaciju napravis sam - sta tu ima, malo html-a ili skines neki template, obradis na svoj nacin, nije toliko strashno

Evo ti ovde 300 MB free i sve imas, samo nemas banera, reklama, popupova. Registrujes se i to je to. Oni imaju i mogucnost da napravis sam svoj sajt.

u cemu je fora? kako im se ispati?

mikelebg26 je napisao(la):
ok, a da li na tom geocities moram da znam da radim u dreamweaveru ili ne. Mene interesuje neki najednostavniji web hosting sajt gde nam nikakvog programiranja. Jel znate jos neki???

Mikele potrudi se malo. Napraviti html web site je VEOMA jednostavno. Nadji neki tutorial na netu... upotrebi GOOGLE. :type:

ok, videcu, mada to nikada nisam radio i zbog toga trazim neku varijantu gde treba najmanje rada a opet moze nesto korektno da se napravi.

Trazi free web templates i kasce ti se samo.

kad su se vec spomenule i reklame na free hostovima. imam sajt na web1000.com i uspeo sam da zeznem reklame tako sto sam stavio jedan layer(div tag) preko njih.

Pa ima onaj Google, kako se već zove... Samo ubaci podatke u template i dobije neki jednostavan sajt.

Vrh Dno