Šta je novo?

Web kamera?

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
nalazim se pred teškim izborom kupovine web kamere :d, znam da nije neka investicija, ali ne bih želeo da se zaletim na prvu fensi stvarčicu koja nema nikakvu sliku.

dao bih do 30e max za neku prristojnu web kameru, prvi čemu bih akcenat stavio na kvalitetnoj slici i dovoljnoj brzini, kao i snimanju u losijim uslovima (ne mrak, vec soba osvetljena lampom/lusterom).

poželjni su rezolucija od bar 640x480 u pristojnom broju FPS-a, kao i mogućnost postavljanja na TFT monitor (mada ovo ide malo teže, pa i nije važno - ipak nije to tanko ko laptop)

prihvatam vaše predloge za neki model koji se može naći na našem tržištu, a da pri tom ne izgubim kosu od cimanja :d

:wave:

Na istom sam i sam pre dva meseca razbijao glavu, citao po forumima, kupovao, pa vracao razne i stigao do Genius Slim 310NB, najbolje web kamere koju sam ikada koristio. I u mraku, tj. pomrcini i po svetlu, izuzetna slika 640x480 bez interpolacije, brza, ma fantasticna. Ako mozes, svi moji glasovi idu njoj. Mislim da je cena tu negde koju si pomenuo, sada se ne secam, doduse ja sam u Nemackoj, pa me ne bi iznenadilo da je kod vas dupla.
Pozdrav i javi sta si uradio 🙂

Poslednja izmena:
I? Sta je uradio? Ne zna se...😡
To i mene sad brine ...

Nazad
Vrh Dno