izgleda da jesi, ali valjda ce neko obrisati onu drugu...
..elem, najoptimalnije bi ti bilo da ne kupujesh nishta ako mozhda vec imash neshto od sledeceg:
1) digitalni fotoaparat - vecina mozhe da se povezhe s kompom i koristi jednostavno kao web-kamera..
2) staru vhs kameru sa video izlazom i tv tuner - takodje mozhe da se povezhe i koristi kao web kamera
3) mobilni telefon sa kamerom - proveri, neki takodje mogu da se povezhu i koriste kao web kamera...
gomila ljudi vec ima neshto od ovoga, ali opet bespotrebno bacaju pare jer misle da samo web kamera mozhe da im sluzhi kao web kamera.. ne vredi shto ja stalno ponavljam ovu prichu...
gledam sad specifikaciju na netu, taj canon ima tv izlaz... umesto web kamere mogao si npr. da kupish (ako vec nemash) neki polovan tvtuner i time dobijesh i webcam i tv na kompu...Canon ixus 400 i Canon A510 nece da rade kao web kamera!
shto, shta mu fali? :dKakav savet... :zgran:
mislim da je veca ludost danas ne koristiti punjach i punjive baterije uz digitalac nego koristiti digitalac kao webcam.. a postoji i AC adapter, pa prikachish foto na struju dok ga koristish kuci...Ja sam imao BenQ digitalac i on je mogao istina da se koristi kao Web Cam. Ali jede baterije, ne nepaja se preko USB-a. Dakle pisi propalo.
ne znam... evo meni sad kao webcam sluzhi neki mali fush foto aparat ne znam ni kog proizvodjacha, izgleda kao sa nekog teleshopa.. napaja se preko usb-a tako da u njemu trenutno nema nikakvih baterija.. ne radi mu blic, pa je ionako otpisan... znam npr. da fuji aparati mogu kao webcam... a sad kad sam googlao chini mi se da sam video i linkove za download twain drajvera za canon aparate... pa verujem da bi s tim i canon mogao da se koristi kao webcam i direktno preko usb-a, a ne preko tv-out-a i tv tunera...Canon ni jedan ne moze kao ni Sony, Olimpus itd. Dakle i onaj ko ima Benq ili neki drugi digitalac da to moze ne ispalti se zbog baterija.
VHS kamera?! Odakle tek to nekome...
Mob. sa kamerom ima skoro svako danas, ali koji to moze tako da se koristi ne znam bas?
Dakle sva tri ponudjena resenja su u domenu teorije za vecinu prosecnih korisnika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari