- Učlanjen(a)
- 24.08.2000
- Poena
- 649
Dosta mi je. Ne mogu vise. I Verat i njegovi serveri i podrska i funkcionalnost. Ne mogu. Radim veoma vazan projekat i kao, baja sam, imam web site sa mysql bazom pa mogu da im pokazujem kako sve funkcionise dok se pravi. I naravno Veratu mysql baza poslednjih 10 dana radi - ma sta radi - ne radi - popovi se skupljaju tamo da joj odrze pomen. I naravno prvo sto me klijent pita jeste sto vam je tako spor kod 5 minuta mi se ucitavala stranica...
Vidite sad moju muku. Odem na godaddy.com - najveci su hosting provajder i cak nude transfer domena (taman da nemam vise nikakve veze sa Veratom). Paket:
5 GB Space • 250 GB Transfer • 500 Email Accounts
• 10 MySQL Databases • 50 Email Forwards
• Forums, Blogging, Photo Galleries
• FREE! Software • No ads
Cena za godinu dana (sa sve registracijom domena): $45 (3300 din)
Cena na Veratu za njihov basic paket + registracija domena = 3150 din :wall:
A kad ih cujem kako im je izgovor da za tako nisku cenu je dobro da ista i dobijamo dodje mi da
No, da se vratim ja na muku - na godaddy.com sam krenuo na checkout i ukucao karticu koja je radila na svim ostalim sajtovima (moja - legalno sve - nista generisano - VISA virtuon) i vidi vraga - can not process payment.
Vec 4 dana cekam odgovor billing supporta i nista.
Moje pitanje je da li neko zna pouzdan strani web hosting sa istim ili slicnim paketom za iste ili slicne pare da mi preporuci - molim vas onako najiskrenije iz dubine duse. Pravim veliki portal klijentu - necu mu ga ja hostovati ali mi je vazno da mu pre-release kod prikazem - a za to mi treba pouzdan host.
Ovim nasim provajderima necu da placam - ni jedan nije ni priblizan po ceni strancima, a usluga im se jos uvek ne nalazi u recniku...
hvala unapred...
Vidite sad moju muku. Odem na godaddy.com - najveci su hosting provajder i cak nude transfer domena (taman da nemam vise nikakve veze sa Veratom). Paket:
5 GB Space • 250 GB Transfer • 500 Email Accounts
• 10 MySQL Databases • 50 Email Forwards
• Forums, Blogging, Photo Galleries
• FREE! Software • No ads
Cena za godinu dana (sa sve registracijom domena): $45 (3300 din)
Cena na Veratu za njihov basic paket + registracija domena = 3150 din :wall:
A kad ih cujem kako im je izgovor da za tako nisku cenu je dobro da ista i dobijamo dodje mi da
No, da se vratim ja na muku - na godaddy.com sam krenuo na checkout i ukucao karticu koja je radila na svim ostalim sajtovima (moja - legalno sve - nista generisano - VISA virtuon) i vidi vraga - can not process payment.
Vec 4 dana cekam odgovor billing supporta i nista.
Moje pitanje je da li neko zna pouzdan strani web hosting sa istim ili slicnim paketom za iste ili slicne pare da mi preporuci - molim vas onako najiskrenije iz dubine duse. Pravim veliki portal klijentu - necu mu ga ja hostovati ali mi je vazno da mu pre-release kod prikazem - a za to mi treba pouzdan host.
Ovim nasim provajderima necu da placam - ni jedan nije ni priblizan po ceni strancima, a usluga im se jos uvek ne nalazi u recniku...
hvala unapred...
Poslednja izmena: