Šta je novo?

Web hosting i domen

Laki.

Poštovan
Učlanjen(a)
14.10.2012
Poena
66
Zanima me da li ja mogu da povezem domen koji sam kupio kod nekog provajdera sa free hostingom koji je kod drugog provajdera, da li mi treba nesto dodatno za to, koliko je komplikovano da se to uradi itd. ?

Mozes ako free hosting to podrzava. Sve u principu zavisi od toga sta oni dozvoljavaju i kakve opcije imas u kontrolnom panelu (ako ga uopste i imas). Ako je podrzano ne bi trebalo da bude komplikovano. Ako ne podrzava mozes da stavis redirekciju domena na poddomen koji imas kod free hosting provajdera.

Inace jezim se od ovakvih pitanja, web hosting danas kosta kolko i dva pica u gradu, moj savet ti je da ga platis i ne brines.

Kao što je @rev rekao beži od tih besplatnih rešenja, ima ih na internetu koliko hoćeš pod pojmom "free cpanel hosting", ali to radi kako radi ne očekuj da će biti kao plaćeni hosting i da sve bude dostupno 24h pogotovo kod tih besplatnih rešenja, jer tu možeš svašta da nađeš od sajtova, a serveri maksimalno opterećeni.

Ako si u mogućnosti uzmi plaćeni web hosting manje će glava da te boli, nego da koristiš neko free rešenje, možeš koristiti ali samo za neku probu, ali kao finalnu opciju ne...

Možda čoveku treba zavežbu nponešto da nauči i slino. iNače teško je odabrati i dobar hosting za neke pristojne pare.

Što se tiče vežbe:
http://www.000webhost.com/features

Ne kažem da je skupo, imam i plaćeni hosting i znam da je jeftino ali iz nekih razloga tražim ovo, hvala svima na pomoći shvatio sam kako samo su mi bili potrebni nameserveri.
@Kritika naišao sam i na bolji od toga, pravi cpanel11 nude za džabe sa 100GB WD i neograničenim protokom :)

Onda podeli tu informaciju ovde možda nekom zatreba

Nazalost nisam uspeo ispostavilo se da ipak ima ogranicenja, nasao sam hosting koji nudi neogranicen prostor ali nema pravi cpanel dok byethehost.com daje cpanel 11, 1GB prostora i 50GB protoka, a ima i ovih vrlo zanimljivih www.freecchost.com/free-web-hosting.html ; u ovom zadnjem paketu a svi su besplatni nude cpanek 11 i sve neograniceno :) Jedino sto morate imati je 30 postova mesecno na forumu, sto je po meni mnogo dobra fora :D A ako vas bas zanima sta ce mi sve ovo, PM :D

Šta bi sa tim navodim od 100 GB i cp11

Nazad
Vrh Dno