Šta je novo?

WEB hosting frustracija

truba2000

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
630
Kao prvo, Verat cu promeniti iz principa.
Mailovi ne stizu, baza im nije radila mesec dana kako treba i to su sasvim dovoljni razlozi.

Ali onda dolazi problem, ko drugi?
Finansije vise nisu problem, platicu preko racuna firme, a tako je bezbolno :)

Svi poznati provajderi (EUnet, Sezam itd.) pruzaju veoma malo za onu svotu novca.
Zapravo cine mi se veoma restiktivni, a meni treba i PHP/MySQL, ali i dosta prostora. Barem 200 MB.

Sa druge strane, ne verujem resellerima hosting usluga iz inostranstva.
Mislim da je ipak bolje, da mi je tehnicka podrska tu "nadohvat ruke" kada nesto pukne i da mogu da ih psujem na nasem jeziku.

eHost sam nesto probao i bio je mnogo spor, Loopia ima onaj glupi problem sa log fajlovima, i ko zna kako je kod ostalih "manje brendiranih" provajdera.

I na kraju, ostaje samo frustracija, server housing je preskup, a ako neko ne kaze bolju ideju, moracu da nastavim sa nerviranjem na Veratu.... a necu iz principa.

Veart izbegni u sirokom luku pogotovu ako ti trebalu PHP i MySQl... Ne znam zasto ljudima to ne naznace neko se tako prave ludi.

Ja sam sada presao sa eHost-a na GURUSERVE i extra mi radi sve...
povoljna cena, sve mozesh da se dogovorish

javi se na private ako budesh zainteresovan ;)

nesto ti ne radi taj guruserve

Poslednja izmena:
ljtruba je napisao(la):
Kao prvo, Verat cu promeniti iz principa.
Mailovi ne stizu, baza im nije radila mesec dana kako treba i to su sasvim dovoljni razlozi.

sto se mailova tice to bas i nema mnogo veze sa hostingom, a sam hosting radi normalno (bar meni MySQL) otkako ima novih servera.

iz principa? zar to u ovoj zemlji jos uvek postoji? :) i sam si konstantovao da u ovoj zemlji za te pare nema nista bolje... cutimo i trpimo :D

Firma u kojoj radim saradjuje sa firmom Infosky. Za cenu od 30 000 godisnje se dobija 200 mb prostor i ogroman broj mailova. Brzina i pristup samom prostoru (ftp) za web prezentaciju su odlicni. Mozda im je cena malo jaca, ali mi se cini da su prilicno pouzdani. Tehnicka podrska mi je za sada uvek izlazila u susret i veoma sam zadovoljan. Nisam bas siguran za podrsku PHP/MySql, ali ako te interesuje mozes da ih pitas.
+Video sam skoro u Beotel-u njihov paket od 200 mb i ucinio mi se veoma privlacnim. Nisam popamtio sve detalje da bi ti sad napisao, ali sam siguran da daju podrsku za PHP/MySql.

Za ove dve firme znam da su prilicno pouzdane, a sad ti vidi, mozda ja i gresim.

mozes da probas soloymi.com

meni odlicno radi za sad...

Firma hostuje na AbsolutOK, ima PHP i MySQL, ovih dana su stavljali novije verzije i prešli na Win2003 servere pa je bilo malo peglanja... Ne znam koliko plaća.

sam guriserve nije radio
nemam nikakve koristi od takve izjave

Ako hoces domaci hosting cini se da je dosta ljudi preporucilo dreamwebhosting.net . Cini mi se da su oni reseller za neku stranu kompaniju al;i to tebe ne bi trebalo da brine jer ces opet moci da ih psujes na nasem :), a i usluga koju pruzaju je cini se u granicama pristojnog za razliku od 90% ostalih domacih providera. Mada ja opet za cenu Veratovog hostinga moram da preporucim godaddy.com bez obzira na sve kritike jer sve radi ko podmazano u mom iskustvu za moje potrebe. Ako ti treba pro stvar onda ces uvek morati da mislis na server housing...

Jel ima neki normalan da se placa preko racuna, a da ne kosta 5.000 mesecno, gde mozes imati 1 mysql i nista vise....
U inostranstvu ima sta hoces za $10/m, ali mi treba platiti za firmu preko racuna :(

GuruServe ... Javi se na private...

a sta kazete na adriahost?
Izgleda dosta dobro....

Kod ovih sto sam se ja kod njih prebacio ti je oko 10e za 100mb, imash mail, poddomene, bazu... Uostalom, sve mozesh da se dogovorish sa covekom ;)

Nazad
Vrh Dno