a da nisu malo skupi ?
Zelim da postavim moj sajt, zanimaju me cene i preporuke odnos kvalitet cena!Hvala svima unapred!
Sta je tu bajno ?
To sto je 10e godisnje ??
Na primer za DreamHost pouzdano znam da kod njih retko ko uspe da potrosi i 100 GB mesecno jer ce mu vec objasniti da trosi previse hardverskih resursa. Inace realan uptime im je izmedju 99 i 99.5%, i blago tebi ako stvarno tako slepo verujes u tih 99.9%. Plati neki monitoring servis (na 5 minuta) pa se javi za godinu dana da nam pokazes uptimeTreci, DreamHost - fenomenalan, mozda i najbolji od svih, ima prostora/protoka/resursa toliko da cak i da hoces da "spucas" sve - nema sanse - brz - 99.9% online, podrska korektna i brza - ima li sta lepse ...
Monitoring mi je uplacen od pocetka hostingaInace realan uptime im je izmedju 99 i 99.5%, i blago tebi ako stvarno tako slepo verujes u tih 99.9%. Plati neki monitoring servis (na 5 minuta) pa se javi za godinu dana da nam pokazes uptime![]()
Haha, daj mi razlog da ti dokazem sta znam ...Inace ocigledno mnogo toga o serverima i netu bas i ne znas, bar ne kao sto ti mislis, jer da znas ne bi nikako verovao u takve bajke.
Jel mozes da budes malo precizniji ?Reci cu samo jedno.
Oni koji zaradjuju od sajtova (koji pruzaju "odredjene" vrste usluga/downloada) trebaju da budu odrani tj da im se naplati jer od mesechne chlanarine ako im je sajt popularan zarade milione.
Još kad bi bandwidth bio neograničen..ih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari