Šta je novo?

WEB Hosting cene???

najgori, definitivno najgori domaci hosting!
ako budem razvezao jezik, mislicete da sam lud, tako da je ovo gore sto samnapisoa dovoljno.
Ko ne veruje, neka uzme ovaj hosting - ima da se usreci sa g-din.-om Dariom Risticem i njegovim "filosofijama" svetske klase mudrosti i napajanja malog mozga, ispiranja isto, pri cemu ce vam trebati i operacija zvana "decode" da bi ste shvatili sta ljudi rade kada vam padne sajt ili kada je sistem u bilo kakvom "kvaru" - prebacice to na neki srmantan (sa osmehom) akcenat - ili, ce vam reci da je na vasem sajtu (web prostoru) pronadjen neki skript koji radi "infinite loop".
Eeee, moj Dario ... profesionalac :hair:

treba mi neki hosting koji ima minimum 1 gb/20 gb
zatim da mogu da stavim bar 20 domena na njega.

I da se placa mesecno.
10$ mi je neka ok cena.

Ima li neko resenje za mene ?

pa pitaj podrsku, flexibilni su ... ja imam hosting na kome delim 8 domena.
imam svoj dns.
sve je stvar dogovora, a ono sto pise je za one koji ne pitaju vec samo zele "click & buy".

www.uniwebhosting.com koristim par meseci,prezadovoljan sam tehnickom podrskom(ICQ,MSN),hosting je aktiviran chim sam uplatio novac(samo sam rekao da sam uplatio a on je ukljuchio).Cene i sami vidite na sajtu,nema sumnje jedna od najboljih hosting firmi na nashim prostorima...

jel jos neko probao ovaj hosting? trenutno sam na hostingmaniji na bednih 250gb i zbog shirenja portala planiram da uzmem owaj od 8GB za 120eura bas extra cena

Nazad
Vrh Dno