- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 735
Nikad nigde nijedna prognoza mi ne prikazuje dobru prognozu. Nekad pogode šta je bilo. Ali uvek negde gledam. Trenutno koristim Breezy Weather, sa open-meteo izvorom
Može ali je problem što (ako se dobro sećam) ne osvežava vremenske prilike. Pokušaću ponovo, nisam se baktao s tim previšeMoze li se instalirati samsungova na honor i da ima onaj widget kao sto je samsungov i ostalo...
jako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.Koliko ste zadovoljni ovom zvaničnom weather aplikacijom za honor? Jel ima neko da mozda koristi neku drugu koja se pokazala tacnijom i preciznijom?
Sta koristiti ondajako je loša, kao nekad kod xiaomija kad su još bili na miui 9 ili 10 prikazuje kao lokaciju naziv bazne stanice što je potpuno besmisleno i sa pogrešnim trenutnim vremenskim prilikama.
i još kad dodamo reklame (jedini lek dns.adguard.com), rezultat je potpuno razočaravajući.
Weather & Radar ForecastSta koristiti onda
Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.Mislim da ne postoji nijedna aplikacija, vidžet za vremesku prognozu a da je koliko, toliko tačna.
Pokušaću, pa da vidim kakva je.Kako ne postoji Today Weather a namestiš da vuče Norvešku prognozu. Ta Norveška važo za najprecizniju. Koristim je skoro 3 god i ako je dva puta omanula.
App kao app je meni odgivarajuća. Bitnijenje koju god da koristiš da biraš da može da se bira provajder podataka i tu staviš Norvežane. Imas u screenshotuPokušaću, pa da vidim kakva je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari