Šta je novo?

WE9 lan game?

brale

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
El uspeo neko da odigra lan igru u WE9 i kako mene odbija bez obzira što ukinem firewall?

Niko nije igrao Wining Eleven !:smash:

Kupi orginale. Otvori internet masina na kojoj kreiras igru iako je u lanu ide napolje i vrsi proveru cdkey-a i ko zna cega jos i tek onda ti dozvoljava igranje u lanu. Ko half life nekad dok nije bilo steama mada on radi isto to samo lepse izgleda.
Klijent masina takodje pre konektovanja na igru koja je u lanu ide napolje da izvrsi iste provere. Posle toga sve radi kako treba. Isto se ponasa i PES5.

Poslednja izmena:
Pa original i koristim ;) Znači tako moj original ne radi. Bes' ga

posedujem original...i nisam nikako uspeo da pokrenem "LAN"...neverujem da uopste postji u igri...sve ide preko servera...

@Stilgar
ako znas kako da se pokrene...ajde malo detaljnije objasni...

BTW...ljubitelji...sa org. igrom...join BPL :D ...http://www.mg-gaming.net/forum/index.php

nastyjoe je napisao(la):
posedujem original...i nisam nikako uspeo da pokrenem "LAN"...neverujem da uopste postji u igri...sve ide preko servera...

@Stilgar
ako znas kako da se pokrene...ajde malo detaljnije objasni...

BTW...ljubitelji...sa org. igrom...join BPL :D ...http://www.mg-gaming.net/forum/index.php

Mislim da sam bio jasan u predhodnom postu. Masine moraju da budu na internetu sta god da imas dial up, adsl, kablovsu, kreiraj profil klikni na lan create i upisi regularni seriski koji si dobio sa igrom osim ako nisi kupio "orginal" na zelenjaku sa lepo odstampanim omotom. NFS most wonted radi na isti princip, igra prvo proveri cdkey na master serveru pre nego sto ti dozvoli da kreiras igru. I druga masina koja se kaci na tvoju takodje mora da ima orginalni cdkey tj i tu se kreira profil unese cdkey pa join game. Nisam trazio po netu da li ima "onih" servera za linux ili win koji se ponasaju ko master serveri. Kad prodjes tu proceduru onda bi trebalo da radi i direct conect pa upises ip tvoje masine.

Poslednja izmena:
Vrh Dno