Šta je novo?

WE8 game speed

Nenad22

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
715
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro 13" M1
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Igram we8 bez ikakvih patch-eva i smeta mi brzina igre,brza je od ps2 verzije za oko 50%,jel se moze ovo nekako srediti?Inace mislim da brzina igre ne zavisi od fps-a kao u prosloj verziji

Poslednja izmena:
Nije ni u prosloj zavisila od fps. Imam i ja slican problem. Prvo stavi njvisu rezoluciju i High detalje, ako si to vec uradio, pusti nesto u pozadini, divx mp3...

:d Zato postoje patchevi, da patchiraju probleme i usklade.
Ali ne za WE8. Prvi put čujem da neko ima taj problem ovdje, ali bilo je na drugim forumima.
Traži u opcijama grafičkih drajvera vertical-sync, ako ti podizanje rezolucije ne popravlja stvar. I onda je uključi - to bi trebalo da itekako uspori sve to. Ali mislim da kao i ostali nisi podigao rezoluciju na ono dokle može. :d

ja sam za isto kao i Placebo...optereti je nekim glupostima u pozadini!

Vidi, Vsync je, bar kod mene, apsolutno neophodan u WE/PES bez obzira na verziju inace se javljaju tri pojasa od kojih dva spoljnja kasne za jedno cm u odnosu na srednji. Sto se tice ove konverzije nesto def. nije odradjeno kako treba, jer je i u staroj verziji na slaboj masini frame rate ostajao dobar ali je igra bila slow mo, ili na nekoj jakoj konfi je jednostavno isla prebrzo. To je nesto povezano sa optimizacijom jer jeste logicno da igra sa ps2 ne secka ni na duronu u 640x480, i nije ni seckala ali je zato bila u bullet timeu. Ovo se desava na svakom kompu koji sam video, znaci ili sporije ili brze, i tesko je pogoditi PS2 brzinu igre ( u ovo ja mogu da se kladim posto igram na PSX/PS2 vec 6 godina). Meni recimo uz ovu metodu usporavanja uspeva da bude otprilike slicno kao negde priblizno.

Igram na 1280*960 high (1.57ghz i 9600xt)probao sam sa i bez v-sync,ali je isto,probacu sa usporavanjem ako nema nekog patch-a

postoji elegantnije resenje od pustanja stvari u pozadini, program kojim mozete slajderom da podesite usporenje (ili ubrzanje) za pes 4, mislim da se zove cm4speeder, zaboravio sam tacno ime za doticni program, samo se secam da ima neke veze sa championship managerom (zvuci nebulozno, ali probao sam stvar i radi). googlajte malo i snadjite se dalje. druga opcija je da instalirate wolf ili neki drugi mega-patch koji takodje malo usporavaju igru.

koliko je tezak wolf za we8,imam 56k vezu :-(

Wolf je nezzvanican i nije patch...vec nesto kao oprtion file...Wolf je keva :)

Ima prenete podatke iz menadzera, navodno... sto nije istina :)

I ima Partizan :(...

Nema nijednu nasu zvezdu u listi za kupovinu (mihajlovic iz crvene zvezde, stojkovic...)

Vidim da ovde niko nije predložio pa reko ajde ja da uradim to:
Upalite u drajverima "AA" i "AF" na što veće mogućnosti, za početak 4x i 8x. Za kvalitet textura obavezno "High Detail".
Javite rezultate.

Poslednja izmena:
@nenad 22

Wolf za pes4 koji sam ja skinuo je tezak oko 600mb,skida se iz 6-7 delova,ne secam se najbolje.Mislim da je i za we8 isto toliko tezak.Ja sam ga skidao wireless-om jedno 3 dana.Tesko da ces ga skinuti dial up-om.

Poslednja izmena:
@psaras_pa 600mb,nista onda,ma dobro je i ovako :wall:
@SuperStarr Stavio sam AA 6x AF 16x samo se malo smanji frame rate i u nekim trenucima se igra ubrza,sada nije ravnomerna brzina igre

Poslednja izmena:
Hvala za site ali nema nista sitno...nabavicu negde wolf pack

Ja sam sa Boomtown site-a skinuo Wolfpack od 1,5 Mb i promenio mi sva imena, + novi stadioni, + novi zadnji transferi, + nove lopte,... ima ceo spisak na boomtown-u... :)
Sta menja taj od 600 Mb?!?!?!??
Igru :p

Ali sam video

ES 4: The Wolf Furry Evolution 2005 Patch (Full)
This zip-file contains all 7 parts of the incredibly popular Wolf Furry Evolution patch.

The Wolf Furry Evolution Patch is the most ambitious, the most extensive the coolest work we've ever seen with Konami's Pro Evolution Soccer 4. It literally changes thousands of things and makes the game ultra realistic in terms of teams, stadiums, uniforms and much more. This is a must download for every PES fan out there.

This is the full 2005 version of the Wolf Furry Evolution Patch - this file includes all 7 parts of the patch. Please note that The Wolf has released a final update, which you can download here.

Please follow the installation instructions included in the files.

2005 Evolution Patch CONTENTS:

- ALL Official Uniforms included (by kEL, Spark, OPM, Dr.X Ray, cfdh_edmundo,ibo, Javeplus
JuyLE, Yogui, Burgy, Tiptoe, Fabiano, Daikirai, youyou, Bensab, Biker_Jim_UK, Calenulma
__cOoL__ & any others I may have forgotten to thank.)
- High Quality Badges & Flags (by Higgs & The Wolf)
- League & Cup logos (by Higgs)
- 2D Uniforms (by Higgs)
- Title Screen (by pep_sa)
- Many more real team call names.
- New balls (by Ariel from Soccer Access)
Classic Ball --> Adidas Roterio
Plain Ball --> Nike Blue Aerow
Roteiro --> Nike Geo Merlin
Pelias --> Nike Yellow Aerow
Finale --> Adidas Fernova
SY1 --> Nike Red Aerow
SY2 --> Adidas Red Finale
- New ball names in the menus.
- New Backgrounds Patch (by FCH with amendments by The Wolf)
- High Quality Ad-Boards (by FCH)
- Many more new Supporters Flags & Updated Others (by Asmo, Mazimo, cfdh_edmundo & Various)
- Referee Uniforms (by kEL)
- Shoes (by Spark)
- 'CC-Patch AIO v3 PES4 PC' Chants & Environment Patch (by Solidus J2K)
- U2: Beautiful Day Main Menu Music
- Form Guide
- Uniform Number Pack - 1=Puma, 2=Adidas, 3=Nike, 4=Umbro (by Spark)
- Stadium: St. James' Park (by crazyaxel21)
- Stadium: Parc des Princes (by crazyaxel21)
- Stadium: Nou Camp 2.0 (by Sin3-16)
- Stadium: San Siro Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Dortmund Westfallen Stadion 1.0 (by crazyaxel21)
- Stadium: Djurgarden Rasunda Stadion (by crazyaxel21)
- Stadium: Highbury Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Stamford Bridge Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Anfield New (by Haukur Gudnason)
- Stadium: Old Trafford Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Delle Alpi Updated (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: Stadio Olimpico (by Sin3-16/Frenkie)
- Stadium: De Kuip (by crazyaxel21)
- Stadium: Santiago Bernabeu (by FCH)

Option File 3.1 (included in 'folder1') CONTENTS:

- 100% Correct player, team, stadium & league names.
- Corrected player call names (where available) for ALL club & national team.
- Up to date transfers.
- Over 50 additional new players created with FM2005/CM4 data and added to squads.
- Leeds United replace PES United.
- Fenerbahce replace WE United.
- Unreal players from PES & WE United teams edited over with real players.
- *** DUPLICATE PLAYERS REMOVED *** (In the edit section Konami always display the players
in the original teams when you use 'Edit Player' regardless of what changes/transfers you
have made. For this reason, you will still see the edited players in the original teams
although when you go to 'Edit Team' or play any other mode in the game, everything will
be updated.)
- Updated squads, starting line-ups & formations for many club & national teams.
- Squad numbers updated for English Premier League.
- Many thanks to all those who helped with squads, formations, starting lineups etc. &
apologies to those whose adjustments I didn't have time to implement.

If your PC crashes:
If your PC switches back to Windows when you try to run the game it means your graphics card is having problems with the high-quality textures from the new balls in the game so you need to use 3DAnalyze
(http://www.3dcht4u.de/3dc/kfd53t5fes8z/3d-analyze.zip).

Instructions:
Make sure you're using DirectX 9 or higher (from Microsoft website but you should have it anyway).
Run 3DAnalyze:
1. Open 3DAnalyze, click 'select'.
2. Select pes4.exe in c:/Program Files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 4 folder.
3. Check the 'emulate hw tnl caps' and 'force sw tnl' options.
4. Click 'RUN'.

I sve to u 1,5 Mb...:d

http://download.boomtown.net/en_uk/articles/art.view.php?id=6915

User: cambiel_84
Password: nevena

Pa kome treba...

Nisam bas najbolje razumeo_Ovo ide preko starog Wolf patcha?

psaras_pa je napisao(la):
Nisam bas najbolje razumeo_Ovo ide preko starog Wolf patcha?

Znaci...ide na obicnu instalaciju PES4 ili WE8...

Mislim da je jasno...i sve to samo u par mb...

Jedini mu je minus to sto ima samo Partizan, a nema Zvezdu...

:D

Specifikacija za wolf patch koji si naveo je ok,ali ono sto si ti skinuo velicine 1,5mb je samo option file koji se zameni sa originalnim i koji menja ono sto i ti,i ja i bilo ko drugi uz malo(vise) truda moze da promeni(imena igraca,timova,transferi,imena stadiona...). Ceo patch menja kompletan look igre,dodaje prave dresove(znaci sa reklamama,originalnim grbovima i autenticnim sarama),prave stadione(ne samo imena nego izgled),originalne navijacke pesme koje mnogo jako zvuce,sve screenove u igri i muzicke numere(u pauzama u poluvremenu mozes cuti GNR,Iron Maiden i neizostavnu"the final countdown" :D )i jos mnogo sitnica kojih ne mogu trenutno da se setim.To sve nema teorije da se spakuje u 1,5mb.Imam narezano pa ako te interesuje(ili nekog drugog),nek cimne na pm.Ne znam samo da li ovaj patch moze na we8,nisam probao,igram pes4.
:wave:

kad vec pricate o patchevima i tim stvarima... Dug je skinuo neki patch za we8, filename mu je we8 limewire patch, ali ne znam kako da ga instaliram... Extractujem ga i dobijem neke fileove i foldere, copiram u we8 folder i ne radi. Moze neka pomoc?

To bi trebalo da bude ok,samo pazi gde kopiras fajlove,moras da nadjes iste takve i da ih zamenis,mozda se ne nalaze bas u glavnom direktorijumu,vec u nekom poddirektorijumu igre.Znaces da si dobro uradio ako te win ljubazno upita da li zaista zelis da zamenis te fajlove...
Ako si tako uradio,a opet ne radi onda ne znam...

Ma nije frka skinucu ga ja imam SBB :D
To je super ako sve to menja, ali za one koji imaju dial up i ovaj option je dobar :)

tacno samo menja option file...

ali je bar profi odradjeno i to malo sto radi...

odakle da ga skinem...

mryi me da tražim a vido sam čak i patch koji se zove World Cup 94...

Za one koji se ne sećaju to je bilo u Americi...

a majku mu deluje kao da je bilo juce...

ako ti nije problem(kad si vec na SBB-u :) ) posalji mi taj option file na [email protected] -dresove sam ionako sam zamenio preko kit servera
THANX!

ps. nije hteo preko onog sajta sto si dao link,nce pasword da prihvati

posl'o...

ma daj...radi... evo ja sad probao... mislim na sifru...
OBAVEZNO SVE MALIM SLOVIMA!!!

Bloody hell kako meni nece..

Evo sad hoce..aahhh...
u svakom slucaju hvala primljen mail! :wave:

mema ma chenu :)

Vrh Dno