Šta je novo?

WDTV live

geronimo

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2004
Poena
609
Zna li neko gde se kod nas trenutno najpovoljnije moze naci ovaj plejer?
Gledao sam neke cene i cini mi se da su vece u evrima u odnosu na pre -3 meseca.

Ne znam dal je najjeftinije, ali je ova cena u jednoj od prodavnica: 16799 din

Ima u "Hellas Computers" , cena je 16.300 din. , što je za 2.300 din. skuplje nego pre 2 meseca.

Upravo se i meni ucinilo da je cena veca nego pre 2 meseca. Ima li neko logicno objasnjenje za ovu pojavu ili je ovo jos jedan paradoks srpskog trzista?

zato sam i uzeo u Grckoj na odmoru za 95€ 😀

Bas si uzeo live za te pare? To je skoro duplo jeftinije, c c c...
Isplati li se mozda uzimati u Madjarskoj, konkretnije u Budimpesti, posto ce me put uskoro naneti na tu stranu?

Dobro covece, jel si resio da me dotuces danas? :wall:
Tako mi i treba kad letujem u Turskoj 🙂

^ sada je 16080

Sta kvalitetnije od ovoga preporucujete. Vec imam digitalni plejer u LG tv-u, a prevashodno mi je bitan surf po netu ?

Recept je vrlo jednostavan i zna ga vecina forumasa ali da ponovim.

Potrebni sastojci:
- Internet konekcija
- Prijatelj/rodjak iz Nemacke (umesto Nemacke moze i neka druga zemlja EU, kako se ko snadje)

Nacin pripreme:
- Na amazonu ili ebay-u nadjete zeljeni artikal. U ovom slucaju to je wdtv live.
- Proverite cenu koja je u ovom slucaju 100e + 5e posiljka
- Zamolite prijatelja/rodjaka iz nemacke da vam to poruci. Posiljka sa amazona u ovom slucaju stigla je za 1 dan dok je sa ebay trajalo 3-4 dana.
- Zamolite prijatelja/rodjaka da vam posiljku prosledi na lokaciju ili po nekome ko dolazi u Srbiju ili nekim medjunarodnim autobusom koji saobraca na toj liniji (u drugom slucaju posiljka se placa 10-15e)
- Cekate nekoliko dana dok se sve to krčka i na kraju uživate neponovljivoj FullHD aromi

U celom receptu sastojak br.2 je najteze pronaci.

Ponadah se da može i bez sastojka br. 2. To sa stizanjem na kućnu adresu po toj ceni...mnogo lepo zvuči, samo što se radi o stizanju na adresu prijatelja (rodjaka) u Nemačkoj. Možda mi se zalomi putovanje u Budimpeštu pa ću tamo da ga potražim. Hvala za recept!

Nazad
Vrh Dno