Šta je novo?

Wdfmgr.exe ????? Sta je ovo?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Wdfmgr.exe, jel' to What Da F**k Manager 🙂

Salu na stranu, pojavi mi se pri svakom startup-u. Ne znam sta je, ne znam odakle je dosao, ne znam kako da ga ukinem (bas sam neznalica), ali mi izgleda bas on prilicno usporava komp (WinXP SP1a).

Drlja po disku, ne mogu da mrdnem jedno 30tak sekundi. Ajde jos i da ga ubijem nekako, ali sta je to uopste? Pregledao sam sistem sa ad-awareom i SpyBotom i nista. Nisam, doduse, antivirusovao, ali i necu ako ne treba...

To bi trebalo da je Windows Driver Foundation (WDF).

Dobro, a sto se pojavo? I sto toliko drlja jadni HDD? Znam da sam iskljucio sve nepotrebne servise i sve startup-ove.
Nista nisam instalirao vec nekoliko dana...

Znaci, da mu ubijem taj servis i to je to?

To je Win-ov proces Windows User Mode Driver Framework.Pojavio mi se bio kad sam instalirao WMP 10,i mislim da ga ima u SP2.Kako god,diže se automatski i nemam pojma čemu služi.Dok je bio uključen nije pravio probleme,sad je isključen i ne vidim da mi treba...

Hvala, koljem ga cim ga vidim 🙂

Ispravka mala,nije proces nego sam hteo da kažem service,i nalazi se u Control Panel-Administrative Tools-Services pri dnu...

Poslednja izmena:
Ja sam ga disejblovao kao i jos jedan (nesto MsM bla bla.exe) takodje "dobijen" uz WMP10, i za sada ne vidim da se nesto buni.

Nazad
Vrh Dno