Kad sam pokusao instalirati Win XP htio sam ostaviti D particiju jer sam na njoj imao nekih podataka.Sve je to uradjeno bez problema.Onda napravim nevidjenu glupost! Opet ubacim bootabilni CD Win XP,posto sam prije toga konstatovao da mi to sa D particije ne treba i hladno je u procesu instalacije pokusam izbrisati,krenem da uradim format i puf!Poslije toga ne mogu da ga ozivim. On njega regularno prijavi u BIOS-u.Pokusao sam sa hirens-boot i onda se dogodi nevjerovatna glupost:Nece da bootuje sa CD i tako do vjecnosti.Dodao sam svoj stari HD,na njega instalirao Win XP,normalno ovaj HD WD sam otkacio jer sa njim ne mozes apsolutno nista pokrenuti,i tek onda prikljucim ovaj WD.Poslije toga dize Windows jedno pola sata ali nesto se ipak desilo.U windowsu problematicni HD se regularno prijavi,opet poslije cekanja jedno 10 minuta.Pokusao sam sa partition managerom da ga ubijem i ponovo formatiram i kao navodno manager to odradi i trazi restart racunara.Ponovo ista prica Win podize pola sata i pokaze mi neke informacije da je nesto odradio sa problematicnim HD-om ali da imam neke errore pa opet trazi restart i opet jovo nanovo.Kad napokon digne Win,ponasa se kao da se nista nije desilo.U device manageru HD je prijavljen ali ne mogu nista sa njim.Pomozite molim vas,jer nisam u situaciji ni da ga reklamiram niti da ga nosim na servis.Tacan model je:WDC WD2500AAKS-22VYA0 (232 GB).Unaprijed zahvalan!Pozdrav