Šta je novo?

WD7500AAKS ! NOV ! Bacio Racun ! Pomoc

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
WD7500AAKS ne mogu formirat particije . bilo sta radim na kraju o uvek ostane 750G SLOBODNO MESTO NA HD .. Moze neka pomoc predlog sta bi mogao da uradim u pitanju je windows 7..

Ako si probao sa Acronis Disk Direktor-om da dodaš nove particije i nisi uspeo, onda nešto tu nije u redu sa hardverom
Win ponekad zna da brljavi, jednostavno ne vidi ostatak diska dok Acronis to sredi začas

Acronisom ces to srediti bez problema ako se snalazis u njemu, a mozes i partition magic da koristis koji je laksi za rukovanje.

+1 za Acronis
Imas ga na Hirens-u, lako ces se snaci, nije uopste komplikovan.

Jel u pitanju neki program za free? ili mi treba crekovana verzija i gde bi to mogao da skinem ? samo da guglam?

Imas na tom disku i MBR Work, ako nece ni Acronis onda prvo idi MBR Clear pa onda o5 probaj.

Ja sam za partition magic.
On će sigurno srediti ako se može srediti.

WD7500AAKS ne mogu formirat particije . bilo sta radim na kraju o uvek ostane 750G SLOBODNO MESTO NA HD .. Moze neka pomoc predlog sta bi mogao da uradim u pitanju je windows 7..

verujem da si probao tokom instalacije sistema da obrises particiju, i nakon toga da pokusas da kreiras zeljene velicine novih particija ?
malo je nejasno sta si sve pokusao i sta dobijas na kraju ?

p.s.
ako si pre toga imao neki sistem ( xpsp2 recimo ili bilo sta ), pokusaj da sa tim instalacionim diskom pobrises sve particije na hardu ( dobijas "raw" hard ), a nakon toga instaliraj- kreiraj-formatiraj hard sa win7.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno