KrisFil, malo si nervozan. Čoveče želim malo izokola da ljudima skrenem pažnju da ne bacaju pare na šklj brendove sa nikakvim hardverom i nikakvom podrškom. To je čak i gomila para, a vidjećeš ubrzo i zašto. Ja ne volim da bacam pare, pa sam pročitao sve o WD TV Live i o tom Novatronu (jako malo izvora, ali ipak ima). Moja procena je da nakon pročitanih komentara kupim, i kupio sam WD TV Live. I kažem kao i hiljade korisnika ove spravice, da posedujem čudo. E, šta smeta da kažem ljudima, ako nećete crći bez snimanja TV emisija, kupite WD TV Live. I šta se ti majke ti sada sekiraš, ako si zadovoljan, ti ga preporučuj, ko ti brani. Pljuj po WD-u, zabole me.
I pustimo sad, ajde neka se javi onaj ko pre ode na servis, pa ćemo tako najbolje pomoći ljudima, ili reći mane uređaja.Novatron ih nema. OK. WD ih ima i možda se sve mane neće ni uspeti otkloniti. A ovaj kosooki, bez mane. Ajde!
Ccccc......
Uopste mi nije jasno gde si ti primetio moju nervozu. Procitaj jos jednom moj prethodni post u kome sam se trudio da argumentovano komentarisem, bez ikakvih pretenzija i pljuvanja po drugom proizvodu. Cim smo se odlucili za neki proizvod znaci da smo bili vodjeni svako svojim razlozima.
Teziste tvojih komentara je u cinjenici da je nesto izgradjeni brand, ima ime,.... a ovo je kao neki kosooki. A tvoj WD je kao proizveden u kosmosu, na drugoj planeti. Covece, pa on je bas proizvdene kod "kosookih", da ga nije slucajno pravio John Smith u Kaliforniji. Oba uredjaja su pravili mali zuti ljuti sa kosim ocima, jedan (WD) kinezi a ovaj Novatron (Korejanci). E sta je tu bolje, to je drugo pitanje,...., pitanje je standarda, tehnologije, kontrole kvaliteta,....
Ovde se pojavljujes u ulozi "cuvara nase savesti", spasavas nas od ne daj boze neke nase velike zablude, greske,....
Svako je kupio ono sto njemu odgovara i sto mu se svidja i pusti neragumentovana i lose obrazlozena preispitivanja, jedino ako ti nije namera da pljujes po drugim,...., e, onda to lici na prljavi rat proizvodjaca. Sve vise pocinjem da sumnjam da to i radis sa nekom namerom jer Novatron svojim proizvodima baca rukavicu u lice konkurenciji.
Hyundai (takodje kosooki Korejanac) sada je broj 4. u katetgoriji automobila na americkom trzistu po pouzdanosti i kvalitetu. Pre 20 godina su Samsung, LG, Hyundai,...., takodje bili kako Ti kazes "šklj brendove". (Procitaj ponovo treci pasus u mojem prethodnom postu).
Ok, mogu da prihvatim negaciju, gresku,...., ali molicu lepo, sa argumentima u protivnom shvatam kao provokaciju. Smiri ton i bez nervoze ,)