Šta je novo?

WD sata 80Gb problem

Mr.No

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2003
Poena
619
Imam WD 80Gb sata disk sa 2 particije (sp1 i sp2 od kojih koristim uglavnom sp2). Od nedavno kad prekontrolisem drugu(vecu) particiju sa sp1 norton doctor mi javlja da je na njoj bilo gresaka i da su ispravljene(nema bad sectora) a prilikom ukljucivanja o&o defragmentera(sa ukljucenom opcijom check disk) mi ne defragmentuje jer nalazi gresku(?!?). Zna li neko o cemu se radi i kako da resim ovaj problem?
Hvala

Batali norton doctor, samo izaziva paranoju, retko kada pomaze.

Dobro a zasto mo iz o&o posle checkdisk-a stopira defragmentaciju i javlja gresku(ukljucena je opcija u slucaju da nadje gresku na disku da ne vrsi defragmentaciju)??

Skinuo sam taj softver ali il' sam ja glup il' u okviru njega ne postoji opcija za te testove

Imam isti HDD i pokusao sam da koristim drugi WD tool iako nemam problema sa hardom, medjutim on mi prijavljuje (lifeguard) da je prepoznao samo Windows drajver i da "nema sta da se bakce s njim".

Ovaj drugi utilitie (diagnostic) se smesta samo u Program Files i odatle ga moras pokrenuti. Video sam da ima tu opciju, ali nisam koristio do sada.

Poenta je da si mooooozda skinuo onaj drugi tool koji se isto zove lifeguard...

Da li neko zna zasto mi je ona prva alatka(koja ne sluzi samo za diagnostic) odbila d a radi sa HDDom?

Vrh Dno